To populære bagerier slår sig sammen i Carlsberg Byen

5. december 2022
De to populære bagerier Alice og Benji har fået københavnerne til at stå i kø weekend efter weekend, og nu slår de kræfterne sammen og åbner et helt nyt bageri: Københavns Bageri.

Du har garanteret allerede hørt om (eller måske endda besøgt) et af de populære bagerier Alice på Amager og Benji på Nørrebro, hvor københavnerne weekend efter weekend står tidligt op for at få friskbagte croissanter, boller, brød og wienerbrød. Begge bagerier er nemlig kendte for den enormt høje kvalitet af bagværk, og det har betydet, at det har været svært for bagerierne at følge den store efterspørgsel, de begge har oplevet.

Derfor har Rasmus Sjødahl og Anders Lorenz, der er mændene bag de to bagerier, og begge med en fortid hos Noma, nu slået kræfterne sammen. De åbner nemlig et helt nyt bageri i Carlsberg Byen: Københavns Bageri.

"Vi drømmer om at lave et københavnsk bageri, der hverken er Alice eller Benji, men med produkter dybt forankret i den gamle danske bagerhistorie, kunst og traditioner. Vi forestiller os et veludstyret bageri og værksted, der vil give os mulighed for at udforske og finpudse vores håndværk yderligere," fortæller de to mænd bag.

Københavns Bageri bliver beliggende i den sydlige del af Flaskehalsen i Carlsberg Byen, og du kan både nyde dit friske bagværk i bageriet eller tage det med hen i den grønne J.C. Jacobsens Have, der ligger lige om hjørnet.

Bageriet forventes at åbne i foråret 2023. Mens du venter, kan du følge dem på Instagram her.

Stort velkommen på den gamle bryggerigrund!

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her