Nu kan du besøge The Fat Greek i Carlsberg Byen

12. januar 2023
Det græske street food-koncept The Fat Greek udvider og har nu åbnet en restaurant på den historiske bryggerigrund.
Selvom vinteren er over os, og dagene er kolde og mørke, så breder den sydeuropæiske sol og varme sig i Carlsberg Byen. Det græske spisested The Fat Greek er nemlig kommet til kvarteret.

The Fat Greek har åbnet på det travle Tapperitorvet lige ved siden af Carlsberg Station og Københavns Professionshøjskole, og her kan du sætte tænderne i autentisk græsk gyros, der både kan nydes i restauranten eller tages med på farten.

Du kender måske The Fat Greek, der også har hjemme på Nørrebro, og hos street food-konceptets direktør, Christina Kristensen, vækker det glæde, at de nu også har hjemme på den gamle bryggerigrund:

"Vi er glade for nu at være en del af fællesskabet og den levende, nyskabende og pulserende vibe i Carlsberg Byen."

Stort velkommen til The Fat Greek!

Se alle restauranterne i kvarteret -

Den gastronomiske scene i Carlsberg Byen er i rivende udvikling. Restauranterne mæsker sig i positive tilkendegivelser og et væld af nye restauranter og smagsoplevelser venter nu på dig i kvarteret. Find inspiration til din næste madoplevelse

Guide: En dag i Carlsberg Byen

Hvad skal du spise, drikke og se? Besøger du den historiske bryggerigrund, der nu er transformeret til en blomstrende byde, kan du se nogle af oplevelserne i kvarteret her. Læs mere her