Designbutikker inviterer til bæredygtigt event

15. juni 2023
De to designkoncepter Carl Hansen & Søn og Haastrup Copenhagen inviterer indenfor til en aften, hvor du kan lære at forlænge livet af både møbler og tøj. Læs mere og tilmeld dig her.

I Carlsberg Byens sydøstlige hjørne ligger det hyggelige stræde Flaskehalsen, der er godt på vej til at blive et centralt samlingspunkt for livsstil og design i København. Her kan du allerede nu besøge en række spændende, innovative og stærke designkoncepter.

Blandt dem, der allerede har til huse i Flaskehalsen, er den ikoniske møbel- og designvirksomhed Carl Hansen & Søn og det innovative modebrand Haastrup Copenhagen, og de er gået sammen om at invitere dig til begivenhed d. 22. juni, hvor du kan lære at forlænge levetiden af både møbler og tøj.

Carl Hansen & Søn og Haastrup Copenhagen har begge kvalitet, bæredygtighed og håndværk som centrale, konceptuelle omdrejningspunkter, og de vil på aftenen vise både nye og gamle teknikker, der kan få tøj og møbler til at leve længere.

HVOR OG HVORNÅR?

Arrangementet løber af stablen d. 22. juni kl. 17.30 - 19.30 i Carl Hansen & Søns Flagship Store i Carlsberg Byen, Flaskehalsen 2,1799 København V. Der vil desuden blive serveret lette anretninger til begivenheden.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig til tilmelde dig her, der er nemlig begrænsede antal pladser.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet -

Flaskehalsen er godt på vej til at blive et samlingspunkt for en verden af livsstil, design og interiør i et banebrydende univers, hvor en stor koncentration af kreative butikker supplerer hinanden og skaber et kreativt omdrejningspunkt for københavnere og turister. Læs mere om Flaskehalsen