Haastrup Copenhagen

Haastrup Copenhagen er en del af det kreative butiksstrøg Flaskehalsen, og det innovative tøjbrand tilbyder moderne, skræddersyede designs.
Haastrup Copenhagen er en del af butiksuniverset Flaskehalsen og er naboer til blandt andet køkken- og møbelkonceptet Stillark og ikoniske Carl Hansen & Søn. Hos designbutikken kan du få skræddersyet tøj produceret specifikt til dig, og her er det gode håndværk i centrum – ligesom det altid har været på den historiske bryggerigrund.

Adresse

Flaskehalsen 8
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.