Haastrup Copenhagen

Haastrup Copenhagen er en del af det kreative butiksstrøg Flaskehalsen, og det innovative tøjbrand tilbyder moderne, skræddersyede designs.

Det innovative tøjbrand Haastrup Copenhagen er en de mange butiksuniverser, der har slået dørene op i designkollektivet Flaskehalsen.

Hos modebrandets butik kan du få designet, skræddersyet og produceret tøj specifikt til dig. Her er det gode håndværk i centrum – ligesom det altid har været på den historiske bryggerigrund.

Haastrup Copenhagens naboer i Flaskehalsen tæller blandt andet køkken- og møbelkonceptet Stillarkikoniske Carl Hansen & Søn og Københavns Bageri.

Adresse

Flaskehalsen 8
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere