Populær café åbner i Carlsberg Byen

13. november 2023
Den populære café Bette, der er kendt fra Nørrebro, slår nu dørene op på den gamle bryggerigrund. Stort velkommen!

Når du opholder dig på Kildepladsen i Carlsberg Byen, vil du opleve livet på den gamle bryggerigrund: Børn, der leger på legepladsen, familier, der spiser frokost hos Aamanns Genbo eller beboere i området, som nyder en solstråle på en af pladsens bænke. Snart vil du opleve endnu mere byliv og glæde på den hyggelige plads, når Bette café slår dørene op.

Når du træder ind hos Bette, oplever du mere end bare en klassisk københavnercafé; du bliver mødt af et indbydende univers, der åbner armene for særligt børnefamilier, forældregrupper og alle, der leder efter en omfavnende oase i byen. Caféen, der allerede er kendt fra Nørrebro, vil i Carlsberg Byen servere gode, økologiske råvarer og prioritere lokale samarbejdspartnere. Du finder desuden et tumlerum med plads til leg, musik og nærvær, og en del af caféen kan laves om til et eventlokale til enten holdaktiviteter eller udlejning ved arrangementer, hvor både store og små kan fejre fødselsdag eller afholde receptioner. 

Bette bygger på den grundlæggende idé om en god start på forældreskabet, og det betyder bl.a., at du er inviteret til at deltage i en række kurser, aktiviteter og månedlige fællesspisninger. Især fællesspisningerne er en kulinarisk og kulturel fest, hvor maden ikke bare er næring, men en anledning til at samles og skabe varige forbindelser, og hvor samarbejdspartnere er nøje udvalgte med henblik på økologi og madglæde.
 
"Bette café er blandt den slags innovative og fællesskabsorienterede forretninger, vi ønsker at tiltrække til Carlsberg Byen. Deres fokus på bæredygtighed, mangfoldighed og lokalt samarbejde falder i tråd med vores vision for området," udtaler Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.
 

En oase med plads til leg og liv midt i byen

Bette er langt fra et ukendt navn på den københavnske caféscene: Mange vil kunne genkende konceptet fra deres populære café i Guldbergsgade på Nørrebro, og som nu udvides på den gamle bryggerigrund. Caféen i Carlsberg Byen bliver beliggende i Djørup Hus på Kildepladsen, som allerede i dag er et populært samlingssted for børnefamilier med grønne træer, vandløb, legeplads og udeservering mellem historiske og nye bygninger:
 
"Vi er begejstrede for at bringe Bette til Carlsberg Byen, og vi glæder os til at blive en del af det fællesskab og liv, som vi ser i det allerede pulserende kvarter. Vi håber på at bidrage til endnu mere sjov leg på Kildepladsen, og på at samle børnefamilier fra Carlsberg Byen og omegn til fastelavnsfester, cykelkøreskole, fællesspisninger og fællesskab," siger Josefine Wium fra Bette.

Bette café åbner d. 6. januar i Carlsberg Byen til januar. Stort velkommen til Bette!


Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum