Københavns Bageri inviterer til 1. søndag i advent

23. november 2023
En ny juletradition bliver født i Carlsberg Byen: Søndag d. 3. december er du inviteret til julehygge med gløgg, æblegløgg til de små og juletræstænding hos Københavns Bageri.

Københavns Bageri flyttede ind i Carlsberg Byen med adresse i Flaskehalsen tidligere i år, og er så glade for den gode modtagelse i lokalområdet, at de gerne vil give noget tilbage til byen. Derfor inviterer de nu til 1. søndag i advent, som de håber at gøre til en tilbagevendende tradition i Carlsberg Byen:

"Når man flytter ind i en helt ny bydel, har man muligheden for at skabe nye traditioner for alle i området, og den mulighed vil vi gerne gribe og være medskabere af miljøet og bylivet i Carlsberg Byen," fortæller stifterne af Københavns Bageri, Rasmus Sjødahl og Anders Lorenz, og fortsætter:

"Vi er overvældede over, hvor god en modtagelse vi har fået i lokalområdet, og vi vil gerne være med til at skabe liv og gøre området omkring Københavns Bageri og Flaskehalsen til et samlingspunkt for alle i Carlsberg Byen. Derfor glæder vi os til at se beboere og naboer i nærområdet til en hyggelig eftermiddag for både børn og voksne."

Og hyggeligt bliver der til Københavns Bageris arrangement 1. søndag i advent, der kommer til at foregå på området foran bageriet mellem Flaskegade og Flaskehalsen. Glæd dig bl.a. til:

  • Gløgg til de voksne
  • Æblegløgg til børnene
  • Julekor
  • Juletræstænding

Vi ses d. 3. december kl. 13-15 hos Københavns Bageri!

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere