Københavns Bageri

De to populære bagerier Alice og Benji har fået københavnerne til at stå i kø weekend efter weekend. Nu har de slået kræfterne sammen og åbnet et helt nyt bageri: Københavns Bageri.

Hos de populære bagerier Alice på Amager og Benji på Nørrebro står københavnerne weekend efter weekend tidligt op for at få fingrene friskbagt croissanter, boller, brød og wienerbrød.

Begge bagerier er nemlig kendte for deres enormt høje kvalitet af bagværk, og det har medført, at det har været svært for bagerierne at følge med den store efterspørgsel. Derfor har Anders Lorenz og Rasmus Sjødahl, mændene bag de to bagerier, slået kræfterne sammen og åbnet Københavns Bageri.

"Vi drømmer om at lave et københavnsk bageri, der hverken er Alice eller Benji, men med produkter dybt forankret i den gamle danske bagerhistorie, kunst og traditioner. Vi forestiller os et veludstyret bageri og værksted, der vil give os mulighed for at udforske og finpudse vores håndværk yderligere," fortæller Anders Lorenz og Rasmus Sjødahl, der begge har en fortid hos prominente Noma.

Kvarterets nye bageri har hjemme i den sydlige del af handelsgaden Flaskehalsen, og her er der plads til at nye det udsøgte bagværk i de nye lokaler, hvis ikke du tager det med videre  eventuelt i den grønne J.C. Jacobsens Have, der ligger lige rundt om hjørnet.

Adresse

Flaskehalsen 22
1799 København V
Carlsberg Byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet