Københavns Bageri: Åbner snart

De to populære bagerier Alice og Benji har fået københavnerne til at stå i kø weekend efter weekend, og nu slår de kræfterne sammen og åbner et helt nyt bageri: Københavns Bageri.
De to mænd bag de populære bagerier Alice og Benji, som begge med en fortid hos Noma, har nu slået kræfterne sammen. De åbner nemlig et helt nyt bageri i Carlsberg Byen: Københavns Bageri.

Københavns Bageri bliver beliggende i den sydlige del af Flaskehalsen i Carlsberg Byen, og du kan både nyde dit friske bagværk i bageriet eller tage det med hen i den grønne J.C. Jacobsens Have, der ligger lige om hjørnet.

Bageriet forventes at åbne i foråret 2023.

Adresse

Flaskehalsen 22
1799 København V
Carlsberg Byen

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.