Kom til åbningsweekend hos Home of Carlsberg

1. december 2023
Home of Carlsberg slår endelig dørene op - og du er inviteret til ølsmagning, bål og bryggerihistorie i den ikoniske bryggergård. Få weekendens program herunder.

Den lange ventetid er forbi, og den store dag er nu kommet: I dag slår Home of Carlsberg dørene op efter at have gennemgået en omfattende renovering af det, der tidligere var kendt som Visit Carlsberg. 

Siden 2018 har Home of Carlsberg på den gamle bryggerigrund været under kærlige hænder, og savnet til det populære attraktion har været stort blandt københavnere og turister, men det har været ventetiden værd; i det nye Home Of Carlsberg kan du - udover naturligvis at besøge fine bryggerheste, komme på ølsmagning og historisk rundvisning i de gamle kældre - nu på det moderniserede område også besøge Madklubbens nyeste og største spisested, opleve digitale udstillinger og nyde det historiske område.

Kom til stor åbningsweekend

Home of Carlsberg slår dørene op med brag, når du er inviteret til åbningsweekend d. 1.-3. december, hvor du kan klappe bryggerheste, købe kaffe eller gløgg og deltage i ølsmagning, mens der vil være spil om sjove præmier, juleneg, bål i bryggergården og meget mere. 

Adgangen til Home of Carlsberg er gratis, men ønsker I adgang til særlige aktiviteter, skal billetter bestilles.

Læs mere om weekendens program herunder. Vi ses!

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Giv mig et overblik, tak
elefantporten i carlsberg byen