Populær frisørsalon åbner i Flaskehalsen

13. januar 2024
Meomé, der allerede er kendt for deres populære salon i København K, bringer nu den ekspertise, de er elskede for, med sig til Flaskehalsen i Carlsberg Byen.

Carlsberg Byen fortsætter med at tiltrække unikke og spændende virksomheder til området, og denne gang glæder vi os til, at den populære frisørsalon, Meomé, slår dørene op i Flaskehalsen.

 

Meomé er mere end blot en almindelig frisørsalon; det er et sted, hvor du kan forkæle dig selv og tage en velfortjent pause fra hverdagens travlhed, og hvor alle frisører er håndplukket særlig med omhu for at sikre, at oplevelsen i salonen er unik for hver enkelt kunde. Der er fokus på den gode oplevelse og det gode håndværk  præcis som det har været traditionen på den gamle bryggerigrund i mere end 170 år.

 

Hos Meomé er håret enhver kvindes vigtigste accessory, og derfor har salonen specialiseret sig i alle aspekter af frisørfaget: Uanset om du drømmer om en ny frisure, en farveforandring eller en simpel trimning, kan du være sikker på, at Meomé leverer, når de slår dørene op til deres nye salon i Københavns nye bykvarter.

 

Carlsberg Byen er et ikonisk og spændende område i hjertet af København. Projektet med at omdanne dette område til en livlig by i byen har fanget vores opmærksomhed, og vi ser frem til at blive en del af denne fantastiske udvikling. Vi har derudover været så heldige og privilegerede at Carlsberg Byen også valgte os, og derfor føler vi os allerede på forhånd taget utroligt godt imod. Måden man har tænkt erhvervslivet ind i rammerne er fantastisk og moderne; det giver en rød og forenelig tråd i hele området – og hvem vil ikke være en del af en bydel, der starter op på sådan et grundlag?” spørger Casper Chau, medejer og kreativ direktør hos Meomé.

 

Med deres åbning bringer Meomé en frisørsalon af allerhøjeste kvalitet til den området, hvor personalet er dedikeret til kundernes ønsker og behov, og sørger for at der er plads til alle ønsker og drømme for dit hår i en behagelig, hyggelig og jordnær atmosfære  – og der er 30 % rabat til nye kunder ved første besøg. 

 

Vi glæder os til at byde Meomé velkommen til den gamle bryggerigrund!

 

Salonens forventes at åbne primo februar, og indtil da kan du følge med på deres Instagram her.

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet