Aurora: Nyt ismejeri åbner i Flaskehalsen

5. marts 2024
Folkene bag Københavns Bageri tager is til helt nye højder, når de åbner Aurora. Med fokus på godt håndværk og videnskab er det nye ismejeri en videreudvikling af det populære Alices isproduktion.

De dedikerede folk bag Byens Bedste Bageri 2023 og anmelderroste Københavns Bageri tilføjer snart endnu et sted til deres portefølje af succesfulde spisesteder: Aurora, der - ligesom Københavns Bageri - får adresse i Flaskehalsen i Carlsberg Byen.

Navnet Aurora refererer til nordlys, og det er også den nordiske polarstemning, du vil møde, når du træder indenfor i den nye isbar beliggende i Flaskehalsen, og hvor du kan se frem til lige så stor kærlighed til både håndværk og gode ingredienser, som du kender det fra Københavns Bageri.

Folkene bag Københavns Bageri er de samme bag det populære is- og kaffekoncept på Amager, Alice - som Politiken beskrev som "byens bedste isvafler" kort tid efter at de slog dørene op og serverede deres første is - og nu bliver Aurora altså en videreudvikling af det populære sted.

Byens bedste is

På Aurora kan du glæde dig til, at der bliver nørdet is-videnskab og gamle dyder inden for produktionen. De to ejere Anders Lorenz og Rasmus Sjødahl lover, at de heller ikke hos Aurora kommer til at springe over, hvor gærdet er lavest:

"Vi kan se, at når vi virkelig fokuserer på én ting, og gør det godt, så tager folk virkelig godt imod det, og hos Aurora bliver det en fordel, at vi udelukkende fokuserer på is," fortæller de.

En helt særlig ismaskine er købt hjem til Aurora, og alt is kommer til at blive produceret i Flaskehalsen med ærlig produktion og ingredienser. Her er det de gamle dyder og det gode håndværk, der kommer i centrum. Aurora skal have åbent året rundt, og derfor kommer de også til at eksperimentere med sæsonaktuelle specialiteter, der hører til den velsmagende is.

Og mon ikke, at Aurora hurtigt kommer i stilling til at blive københavnernes foretrukne sted at købe is?

Aurora åbner til foråret i Flaskehalsen 11.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her