Kammas Have bliver grøn igen

I den nordlige del af Carlsberg Byen, på grænsen til Frederiksberg, ligger den gamle guldalderhave, Kammas Have. Nu gør vi den grøn igen, så du kan nyde de rolige omgivelser.

Kammas Have, som også var en grøn oase, da Kamma Rahbek boede i Bakkehuset og etablerede den i starten af 1800-tallet, blomstrer snart igen.

Nu gør Opland Landskabsarkitekter nemlig den romantiske guldalderhave grøn igen med snoede parkstier og beplantningen med træer, buske, græsser og stauder. Her kan du nyde både synet og duften af de grønne planter, når du går en tur, holder picnic eller leger med børnene i den grønne plet mellem Fristrup Hus og Ottilia Hus.

Haven forventes at stå færdig ultimo 2021.

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke?  Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter. 

Tilmeld dig her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.