Velkommen til grønne Kammas Have

I den nordlige del af Carlsberg Byen, på grænsen til Frederiksberg, ligger grønne og rolige Kammas Have som en grøn oase mellem nye og historiske bygninger.

Kammas Have, som også var en grøn oase, da Kamma Rahbek boede i Bakkehuset og etablerede den i starten af 1800-tallet, er renoveret og blomstrer nu igen.

Opland Landskabsarkitekter har forlænget den oprindelige Kammas Have med snoede parkstier og beplantningen med træer, buske, græsser og stauder i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne. Her kan du nyde både synet og duften af de grønne planter, når du går en tur, holder picnic eller leger med børnene i den grønne plet mellem Fristrup Hus og Ottilia Hus.

Beliggende lige ved Kammas Have er daginstitutionen Bag Elefanterne, og institutionens legeplads er åben for alle udenfor deres åbningstid.

Vil du gå en tur i rolige Kammas Have, kan du få en rutevejledning til den grønne oase lige her.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her