Nebelong Hus projektsalg Vesterbro

5- og 7-værelses boliger til salg i Carlsberg Byen

På den historiske bryggerigrund i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby er der mange gode muligheder, hvis du leder efter en 5- eller 7-værelses bolig.

Drømmer du og familien om at flytte i en nybygget bolig i København, er der i Carlsberg Byen mange boliger til salg, hvor I kan få plads til hele familien og måske også et gæsteværelse eller hjemmearbejdsplads.

Lige nu har vi velindrettede 5- og 7-værelses boliger til salg i flere forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med flere badeværelser, altan(er) eller tagterrasse, så finder du måske det, du leder efter, her i Carlsberg Byen. Der er desuden elevator i alle de nye ejendomme.

Med en bolig i Carlsberg Byen er du altid tæt på alt: Butikker og spisesteder ligger lige om hjørnet, der er flere daginstitutioner i det nye bykvarter, og skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du og familien gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret.

Uanset hvor i det nye bykvarter I bor, er det altid let at komme til og fra hjemmet, da du altid er maksimalt 1 km fra S-tog eller Metro, og bilen kan parkeres i en af de mange p-kældre, der etableres under byen.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Hvor ligger hvad egentlig i Carlsberg Byen? -

I det interaktive kort kan du nemt danne dig et overblik over kvarterets ejendomme, spisesteder, butikker og byrum - både dem, der allerede står færdig, og dem, der er på vej. Prøv det interaktive kort