Nebelong Hus projektsalg Vesterbro

5- og 7-værelses boliger til salg i Carlsberg Byen

På den historiske bryggerigrund i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby er der mange gode muligheder, hvis du leder efter en 5- eller 7-værelses bolig.

Drømmer du og familien om at flytte i en nybygget bolig i København, er der i Carlsberg Byen mange boliger til salg, hvor I kan få plads til hele familien og måske også et gæsteværelse eller hjemmearbejdsplads.

Lige nu har vi velindrettede 5- og 7-værelses boliger til salg i flere forskellige projekter, og uanset om du leder efter en bolig med flere badeværelser, altan(er) eller tagterrasse, så finder du måske det, du leder efter, her i Carlsberg Byen. Der er desuden elevator i alle de nye ejendomme.

Med en bolig i Carlsberg Byen er du altid tæt på alt: Butikker og spisesteder ligger lige om hjørnet, der er flere daginstitutioner i det nye bykvarter, og skal du nyde en stille stund eller finde et sted at hænge ud, kan du og familien gøre det i et af de 25 nye byrum og grønne områder i kvarteret.

Uanset hvor i det nye bykvarter I bor, er det altid let at komme til og fra hjemmet, da du altid er maksimalt 1 km fra S-tog eller Metro, og bilen kan parkeres i en af de mange p-kældre, der etableres under byen.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Hvor ligger hvad egentlig i Carlsberg Byen? -

I det interaktive kort kan du nemt danne dig et overblik over kvarterets ejendomme, spisesteder, butikker og byrum - både dem, der allerede står færdig, og dem, der er på vej. Prøv det interaktive kort