Motorcykelparkering i Carlsberg Byen

Har du brug for et sikkert og tørt sted at opbevare din motorcykel? I Carlsberg Byen har vi optimale faciliteter til motorcykelentusiaster i København og omegn.

I Carlsberg Byen kommer i alt 11 p-kældre, som er strategisk etablerede under jorden for at få trafikken væk fra gadebilledet, hvor der i stedet skal være plads til byliv, bløde trafikanter og grønne områder. Her er naturligvis plads til din bil, men det betyder også, at det er et optimalt sted at opbevare din motorcykel i et frostfrit og tørt miljø med en stabil temperatur.

 

Pris pr. måned: 675 kr. Opsigelsesvarsel: 1 måned.

 

Carlsberg Byen er bekvemt placeret på Vesterbro i København, så uanset om du bor i Carlsberg Byen eller i de omkringliggende områder som Valby, Vesterbro og Frederiksberg, er det nemt for dig at besøge din motorcykel, når det passer dig bedst.

 

Læs mere om almindelig parkering i Carlsberg Byen eller få din motorcykel-plads ved at klikke herunder.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Giv mig et overblik, tak