Alexanders Bistro

Lige ved siden af den ikoniske Elefantporten ligger Alexanders Bistro: En heldagscafé med både iscafé, spil- og loungeområde og, som navnet antyder, en bistro.

Alexanders Bistro er en afslappet heldagscafé og rummer alt det, hjertet begærer.

Her er både en iscafé med is fra Peter Beier, et spil- og loungeområde med et væld af brætspil og cocktails, en bistro med både a la carte og 3- og 5-retters menuer og ikke mindst en en stor terrasse på Ottilia Jacobsens Plads med både siddepladser og liggestole.

I bistroen bliver der blandt serveret ceviche, moules frites og ribeye, mens store dele af det økologiske oksekød kommer fra Ørsholt Gods, Alexanders barndomshjem.

I spil- og loungeområdet er der mulighed for at nyde hjemmelavede lækre cocktails og spille mere end 100 forskellige brætspil, mens der i iscaféen vil være mere end 30 varianter af is fra Peter Beier.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 103
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere