Madklubben

Madklubben og Home of Carlsberg har slået dørene op til en ny restaurant og bar i det originale Carlsberg-bryggeri fra 1847 under navnet Madklubben Home of Carlsberg.

Foto: Jacob Skoubo Jensen

Nu har du muligheden for at få en bid af Carlsbergs mangfoldige arv af øl, mærke historiens vingesus og smage Madklubben sammensætninger af gode råvarer af høj kvalitet.

Hos Madklubben Home of Carlsberg, hvor du som gæst blandt andet kan smage på unikke eksperimentelle øl brygget af Husbryggeriet Jacobsen, mens øllen og restproduktion fra den vil løbende optræde som ingredienser i flere af retterne.

Restauranten og baren har åbent til både frokost og aften og har direkte forbindelse til den nyrenoverede kulturattraktion: Home of Carlsberg.

Adresse

Gamle Carlsberg Vej 11
1799 København V

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus

Transformation af gamle bygninger -

I Carlsberg Byen bygger vi ikke blot nyt, men transformerer også de fredede og bevaringsværdige bygninger. De gamle historiske bygninger får nyt liv og nye funktioner til glæde for nyt erhverv og kultur, mens deres stemning og sjæl bevares. Læs, hvordan vi transformerer