Aire Ancient Baths

Den verdenskendte wellness-oase AIRE Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse i nogle helt unikke rammer. Det luksuriøse koncept har nemlig hjemme i kælderen i den fredede bygning Maltmagasinet.

AIRE Ancient Baths slog dørene op i Carlsberg Byen i efteråret 2020, og konceptet, der i årevis har været kendt og elsket i byer som New York, Barcelona og London, kan nu også besøges på Vesterbro.

Her, midt i det historiske centrum af den gamle bryggerigrund, har AIRE Ancient Baths nænsomt transformeret de rustikke kældre under Maltmagasinet til et stemningsfuldt spa-univers med en række termiske bade, massagerum, velduft og velbehag. En oplevelse, du ikke finder andre steder i Danmark.

Ved et besøg i Aire Ancient Baths i Carlsberg Byen er der garanteret ro og velvære, mens du bevæger dig rundt i de forskellige bade, og der er også mulighed for at tilkøbe forskellige wellness-oplevelser.

Aire Ancient Baths blev i 2021 kåret som Årets Spa til Danish Beauty Award.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 101
1799 København V

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet