Aire Ancient Baths

Den verdenskendte wellness-oase Aire Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse. De beskriver sig selv som termiske bade og rummer en række forskellige spa-oplevelser i helt rustikke og unikke rammer i kælderen under den fredede bygning, Maltmagasinet.
Aire Ancient Baths i Carlsberg Byen slog dørene op i efteråret 2020, og konceptet, der i årevis har været kendt og elsket i byer som New York, Barcelone og London, kan nu også besøges på Vesterbro. Ved et besøg i Aire Ancient Baths i Carlsberg Byen er der garanteret ro og velvære, mens du bevæger dig rundt i de forskellige bade, og der er også mulighed for at tilkøbe forskellige wellness-oplevelser. Aire Ancient Baths blev i 2021 kåret som Årets Spa til Danish Beauty Award.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 101
1799 København V

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.