Aire Ancient Baths

Den verdenskendte wellness-oase Aire Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse. De beskriver sig selv som termiske bade og rummer en række forskellige spa-oplevelser i helt rustikke og unikke rammer i kælderen under den fredede bygning, Maltmagasinet.
Aire Ancient Baths i Carlsberg Byen slog dørene op i efteråret 2020, og konceptet, der i årevis har været kendt og elsket i byer som New York, Barcelone og London, kan nu også besøges på Vesterbro. Ved et besøg i Aire Ancient Baths i Carlsberg Byen er der garanteret ro og velvære, mens du bevæger dig rundt i de forskellige bade, og der er også mulighed for at tilkøbe forskellige wellness-oplevelser. Aire Ancient Baths blev i 2021 kåret som Årets Spa til Danish Beauty Award.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 101
1799 København V

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.