File Under Pop Color Lab: Åbner snart

I løbet af foråret åbner designvirksomheden File Under Pop Color Lab i den nordlige del af Flaskehalsen. Her bliver det muligt at gå på opdagelse i butikkens maling, fliser, tekstiler og designløsninger samt udforske mulighederne i det kreative værksted.    
I det nye spændende butiksunivers, Flaskehalsen, kan du snart besøge designvirksomheden File Under Pops Color Lab, hvor du kan gå på opdagelse i deres store produktsortiment. Ud over butikken bliver det ligeledes muligt at besøge butikkens Color Lab – et kreativt værksted, hvor alverdens farveprøver og samples bliver til.

Åbningen i Carlsberg Byen er File Under Pops andet Color Lab i København, der tilbyder en helt ny tilgang til rådgivning omkring farver og rumlig vejledning inden for specialdesignede overfladeløsninger. Butikken forventes at åbne i foråret 2023. 

Adresse

Bohrsgade 32
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen LÆS OM UDVIKLINGSPLANEN FOR BY- OG BUTIKSLIVET I CARLSBERG BYEN

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her