File Under Pop Color Lab

Nu er File Under Pop Color Lab åbnet i den nordlige del af Flaskehalsen, og her kan du gå på opdagelse blandt maling, fliser, tekstiler og designløsninger samt udforske mulighederne i det kreative værksted.    

I det nye og spændende butiksunivers Flaskehalsen, kan du besøge designvirksomheden File Under Pops helt nye Color Lab, som tilbyder en helt ny tilgang til rådgivning om farver og vejledning inden for specialdesignede overfladeløsninger.

Butikken er et kreativ omdrejningspunkt for designvirksomhedens arbejde med maling, fliser, tekstiler og designløsninger. Her vil du kunne udforske det store produktsortiment, men også komme indenfor i det kreative værksted, hvor farveprøver og håndlavede samples bliver til.

Adresse

Bohrsgade 32
1799 København V

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen LÆS OM UDVIKLINGSPLANEN FOR BY- OG BUTIKSLIVET I CARLSBERG BYEN

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her