Stillark

Det danske køkken- og møbelkoncept Stillark har slået dørene op til deres nye butik og showroom i designkollektivet Flaskehalsen på den gamle bryggerigrund.

I Stillarks butik og showroom kan du gå på opdagelse i køkkener, møbler og inventar, som er bygget til at holde til glæde for generationer.

Det gode håndværk er i centrum hos Stillark, og du kan forvente produkter, der er drevet af viden og forståelse for arkitektur og design og som er bygget med langtidsholdbarhed som afsæt.

Stillark er beliggende i designkollektivet Flaskehalsen, hvor de andre butikker ligeledes har interiør og design som omdrejningspunkt.

Adresse

Flaskehalsen 1
1799 København V

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.