Stillark

Det danske køkken- og møbelkoncept Stillark har slået dørene op til sin nye butik og showroom i designkollektivet Flaskehalsen på den gamle bryggerigrund.
I det nye og spændende univers af butikker, Flaskehalsen, kan du besøge køkken- og møbelkonceptet Stillark, der har åbnet både et showroom, hvor du kan gå på opdagelse. Hos den kreative virksomhed kan du finde møbler, køkkener og inventar, hvor det gode håndværk, detaljen og arkitekturen er fokus – værdier, som også har gået igen på den gamle bryggerigrund i mere end 170 år.

Flaskehalsen: Københavns nye kreative samlingspunkt

Med sin placering er Stillark nu en del af Flaskehalsen, der bliver et omdrejningspunkt i København for livsstil, design og interiør. Her kan københavnere og turister lade sig inspirere og købe nyt til hjemmet hos den store koncentration af kreativer butikker.

Foruden Stillark byder ikoniske Carl Hansen & Søn og innovative Haastrup Copenhagen velkommen indenfor i det intime butiksstrøg, hvor duften af friskbagt brød snart kommer til at brede sig. Her åbner Københavns Bageri, der er en sammenslutning af to af de populære bagerier Alice og Benji.

Adresse

Flaskehalsen 1
1799 København V

Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet -

Flaskehalsen bliver et samlingspunkt for en verden af livsstil, design og interiør i et banebrydende univers, hvor en stor koncentration af kreativer butikker supplerer hinanden og skaber et kreativt omdrejningspunkt for københavnere og turister.

Læs mere om Flaskehalsen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her