Stillark

Det danske køkken- og møbelkoncept Stillark har slået dørene op til en ny butik og showroom i designkollektivet Flaskehalsen.

Nu kan du gå på opdagelse i et nyt og stort showroom i handelsgaden Flaskehalsen.

Køkken- og møbelkonceptet Stillark har nemlig slået dørene op til et univers, hvor du kan opleve møbler, køkkener og inventar, hvor det gode håndværk, detaljen og arkitekturen er i fokus – værdier, som også har gået igen på den gamle bryggerigrund i mere end 170 år.

Med sin placering er showroomet en del af Flaskehalsen, hvor butikker, værksteder med salg, materialebiblioteker og spisesteder tilbyder en unik mulighed for at opleve et univers fyldt med kreativitet og innovation. Et sted, hvor københavnerne kan søge til efter inspiration og nyt til hjemmet.

Foruden Stillark har ikoniske Carl Hansen & Søn, innovative Haastrup Copenhagen og Københavns Bageri blandt andet hjemme i det intime butiksstrøg.

Hør Ditlev Rahbek, direktør og ejer af Stillark, fortælle mere om Flaskehalsen, og hvorfor de valgte at flytte til Carlsberg Byen i videoen herunder.

Adresse

Flaskehalsen 1
1799 København V

Flaskehalsen: Innovation, design og kvalitet -

Flaskehalsen bliver et samlingspunkt for en verden af livsstil, design og interiør i et banebrydende univers, hvor en stor koncentration af kreativer butikker supplerer hinanden og skaber et kreativt omdrejningspunkt for københavnere og turister.

Læs mere om Flaskehalsen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her