Winge Hus: Karakteristiske kontorlokaler 
Kildepladsen 2-8 1799 Købehavn V
885 - 2770
Ja P
Etage 1. - 2.
Klar til indflytning
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

I de nye kontorlokaler i Winge Hus bliver du mødt af en af de flotteste hovedindgange i kvarteret: Et atrium med en imponerende akustik og et skønt lysindfald.

Den skulpturelle trappe og elevatorerne forbinder etagerne i den nye ejendom. En ejendom, hvor du finder kontorlokaler, der er åbne og med moderne faciliter, som imødekommer nutidens efterspørgsel på en høj udnyttelse af arealer og gode forhold for medarbejdere.

Winge Hus har hjemme ved Kildepladsen, der er en af kvarterets største pladser med flere butikker og restauranter. Her bliver Aamanns Genbo blandt andet en af jeres naboer og et af de mange spisesteder i kvarteret, som din virksomhed kan bruge til forretningsfrokoster, eller hvor du og dine kolleger kan hænge ud efter fyraften.

Der er desuden cykelparkering i stueetagen i Winge Hus, der ligger lige ved siden af kvarterets største parkeringskælder.

Ejendommen er energimærke A2015.

Se priser, plantegninger og meget mere om Winge Hus Hus ved at downloade prospekt øverst på siden. Du kan også kontakte os for at høre mere.

Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Her kan du holde et uformelt møde i det fri i Carlsberg Byen -

Nogle af byrummene er store, åbne pladser med liv og udeservering fra de nærliggende caféer, mens andre byrum byder på grønne omgivelser med plads til 'walk and talks' og uformelle møder i det fri.

Se byrummene her

Få et kontor som ingen andre -

Med et kontor i Carlsberg Byen fastholder og tiltrækker I stærke talenter med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige udenfor døren. Læs mere om mulighederne her