KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Christen Hus er solgt

Det gyldne Christen Hus er solgt og huser i dag Billetlugen og Husen Advokater.

Det gyldne Christen Hus i hjertet af Carlsberg Byen er solgt.

Den smukke bygning har de skønneste omgivelser. På den ene side finder du centrale Bryggernes Plads, mens Stjerneporten og det historiske Kridttårnet ligger på den anden side af bygningen.

I dag har Billetlugen og Husen Advokater kontor i ejendommen, der med sit gyldne udtryk referer til den tilstødende fredede Lagerkælder 3.

Leder jeres virksomhed efter nye rammer, og kunne I tænke jer have kontor i centralt i Carlsberg Byen – lige ved siden af Christen Hus – så er de lyse kontorlokaler i Kløcker Hus måske noget for jer.

Breakout Kløcker Hus kontor

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.