christen hus

Christen Hus

Indflytningsklare lejemål til café, butik og kontorer. I Christen Hus får din virksomhed kontorlokaler i smukke og gyldne rammer i hjertet af Carlsberg Byen, lige ud til den centrale Bryggernes Plads og Stjerneporten.

De første lejere er allerede flyttet ind i Christen Hus, hvor der er mulighed for at få et spændende lejemål med lyse og moderne lokaler og et råt udtryk i smukke, gyldne rammer. Bygningen ligger i hjertet af Carlsberg Byen, lige ud til Bryggernes Plads, der bliver Carlsberg Byens centrale og levende plads med indgang til Hotel Ottilia, et luksusspa samt flere butikker og caféer.

Uanset hvor stort, nyt eller kreativt din virksomhed tænker, så er Christen Hus i Carlsberg Byen det oplagte valg. Her er nemlig mulighed for at få et spændende lejemål med en god planløsning:

 • Særdeles smukt hus ved den gamle indgang til Carlsberg – med Stjerneporten lige uden for døren.
 • Udsigt over den livlige Bryggernes Plads
 • God loftshøjde, gennemgående lys og store vinduer giver masser af luft og rummelighed og byder indenfor i lokalerne på bedste vis.
 • Christen Hus er allerede indflytningsklar.

Christen Hus er holdt i natursten og glas med markant baldakin mellem bygningens base og kontoretager. Bygningen er udsmykket med smukke gyldne detaljer, der matcher guldskiverne på den ene nabo, Lagerkælder 3. De øvrige naboer tæller bl.a. de fredede bygninger Maltmagasinet, Kridthuset og Stjerneporten. Med husets fantastiske fremtoning og centrale placering, bliver I en del af det levende bykvarter, hvor fokus på nærmiljø og byliv er i højsædet.

Se mere herunder.

Christen Hus, Carlsberg Byen
Christen Hus i Carlsberg Byen

Her er jeres muligheder

Carlsberg Byen ligger centralt i København, kun ca. 2 km fra Rådhuspladsen og grænser direkte op til Frederiksberg, Valby og Vesterbro. Bykvarteret ligger ca. 12 km fra Københavns Lufthavn, og samtidig er der er gode parkeringsmuligheder i de mange p-kældre.

Mulighederne er mange i Christen Hus, hvor I både kan leje lokaler til kontorer eller drive café eller butik.

Flyt kontoret ind på én eller flere etager i Christen Hus:

 • Hvis I leder efter lyse kontorlokaler med højt til loftet på 842 m2 på 1. eller 2. sal, kan de findes her og her.
 • Hvis du har brug for 1.684 m2, kan hele 1. - 2. sal lejes, som du kan læse mere om lige her.

Driv café eller forretning:
De to flotte, rummelige lejemål i stueetagen er oplagte til butik og café med de store, gyldne vinduer ud til gaden, der byder kunder indenfor på bedste vis:

 • Cafélejemål på 431 m2 her.
 • Detaillejemål på 172 m2 her.
Christen Hus, Carlsberg Byen, Erhverv

Se ledige lejemål -

Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed. Se ledige lejemål her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Kaffekilden
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.