KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Christen Hus er solgt

Det gyldne Christen Hus er solgt og huser i dag Billetlugen og Husen Advokater.

Det gyldne Christen Hus i hjertet af Carlsberg Byen er solgt.

Den smukke bygning har de skønneste omgivelser. På den ene side finder du centrale Bryggernes Plads, mens Stjerneporten og det historiske Kridttårnet ligger på den anden side af bygningen.

I dag har Billetlugen og Husen Advokater kontor i ejendommen, der med sit gyldne udtryk refererer til den tilstødende fredede bygning: Lagerkælder 3.

Leder jeres virksomhed efter nye rammer, og kunne I tænke jer have kontor i centralt i Carlsberg Byen – lige ved siden af Christen Hus – så er de lyse kontorlokaler i Caroline Hus måske noget for jer.

Breakout Kløcker Hus kontor

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet