Købke Hus

I Købke Hus er der kun erhvervslejemål til café og restaurant tilbage i den multifunktionelle bygning, der også huser boliger, dagligvarebutik og kontorlokaler.

Hvis du mangler den helt rigtige location til din café eller restaurant, er Købke Hus med sin multifunktionalitet måske lejemålet for dig?

Købke Hus er helt centralt placeret og løber langs "hovedvejen" Ny Carlsberg Vej. Bygningen ligger ved Købkes Plads, hvor der er rig mulighed for at nyde en kop kaffe, mens børnene render rundt rundt på pladsen. Her er der plads til forskellige events og helt generelt er her en summen af liv.

Lyder lejemålet eller Købke Hus som noget for jer? Brug vores kontaktformular nedenfor, og så vil vi kontakte dig og hjælpe dig godt på vej i din søgning.


Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Købke Hus erhverv indefra
Købke Hus Erhverv udefra
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser, 11.000 studerende, cirka 40 butikker, cirka 40 restauranter og 1-2 hoteller, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.