Købke Hus er solgt

Købke Hus løber langs ny Carlsberg Vej og huser i dag kontorfællesskabet Spaces.

Købke Hus er helt centralt placeret på den gamle bryggerigrund og har hjemme lige ved siden af Købkes Plads, hvor der er rig mulighed for at nyde en kop kaffe på den livlige plads.

Den store bygning er solgt og huser i dag kontorfællesskabet Spaces, hvor blandt andet særligt kreative virksomheder og start ups arbejder og udvikler deres virksomhed.

Blot et stenkast væk fra Købke Hus finder du kontorlokaler i Winge Hus, der har nogle helt unikke rammer. Kontorejendommen entreres via det imponerende atrium og ligger lige ved siden af Kildepladsen, der bliver et trækplaster for kvarteret, Vesterbro - og for alle virksomhedens medarbejdere. Du kan læse mere om Winge hus her.

KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her
Tagterrasse i i Winge Hus

Vil du styrke din virksomheds profil og tiltrække stærke talenter? -

Med en central beliggenhed, nærliggende offentlig transport, moderne rammer og et levende restaurant- og butiksliv lige uden for døren, giver kontorlokalerne i Carlsberg Byen din virksomhed og jeres medarbejdere de bedste rammer. Læs mere om kontorlokalerne til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet