Købke Hus er solgt

Købke Hus løber langs ny Carlsberg Vej og huser i dag kontorfællesskabet Spaces.
 

Købke Hus er helt centralt placeret på den gamle bryggerigrund og løber langs "hovedvejen" Ny Carlsberg Vej og ligger lige ved siden af Købkes Plads, hvor der er rig mulighed for at nyde en kop kaffe på den livlige plads.

Den store bygning er solgt og huser i dag kontorfællesskabet Spaces, hvor blandt andet særligt kreative virksomheder og start ups arbejder og udvikler deres virksomhed.

Blot et stenkast fra Købke Hus ligger kontordomicilet Winge Hus, der har nogle helt unikke rammer. Kontorejendommen entreres via det smukke atrium og ligger lige ved siden af Kildepladsen, der bliver et trækplaster for kvarteret, Vesterbro - og for alle virksomhedens medarbejdere.

Tagterrasse i i Winge Hus

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.