Winge Hus: effektive og fleksible kontorlejemål med terrasse

Winge Hus entreres via den smukke hovedindgang, hvor man kommer ind i et smukt, lyst atrium. Her fordeler de indflytningsklare kontorlokaler sig fra 1. til 4. etage, og de kan lejes hver for sig eller sammen - alt efter behov.
I den karakteristiske ejendom Winge Hus finder du lejemål i størrelser op til 6.600 m2. Kvadratmeterne fordeler sig på fire etager og på den øverste etage, finder du en skøn tagterrasse, som hele din virksomhed kan nyde godt godt af.

Winge Hus entreres via en smuk hovedindgang: Et imponerende atrium med et skøn lysindfald fra vinduerne i taget. Herfra er der adgang til de åbne og moderne kontorlokaler, hvor der er høj arealudnyttelse og gode forhold.

Et stort plus er ejendommens placering ud til Kildepladsens mange caféer og spisesteder heriblandt Aamanns Genbo, der ligger i samme bygning. Den livlige plads bliver et trækplaster for kvarteret og Vesterbro - og for alle virksomhedens medarbejdere.

Lejemålet opsummeret:

  • Lyst og indflytningsklart kontorlejemål fra 1. til 4. etage (til 4. etage medfølger en tagterrasse)
  • Placering ved livlige Kildepladsen med restauranter og butikker
  • Moderne og lys indretning med PU-gulve, åbne kontormiljøer og høj udnyttelse af arealer
  • Tæt på S-tog (Carlsberg Station) og Enghave Metro
Åbent kontorlokale i Winge Hus
Restaurantfacade i stueetagen af Winge Hus ved Kildepladsen
Møodelokale i WInge Hus
Med over 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerede, 58 butikker, 36 restauranter, parker, kulturaktiviteter, S-togsstation og underjordiske parkeringspladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, der er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.

Hvem er flyttet ind?

Små og store virksomheder indenfor en masse forskellige brancher har flyttet adresse til Carlsberg Byen, og der kommer hele tiden flere til. Her får du et hurtigt overblik over de kontorvirksomheder, der er rykket ind kvarteret. Hvem bor i Carlsberg Byen?

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Åbent kontorlokale i Forchhammer Hus