Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Nyt showroom i Carlsberg Byen

20. februar 2018
Vi renoverer vores showroom i Maskincentralen, og åbent hus hver søndag vil derfor i stedet hele marts måned foregå i fire udvalgte lejligheder i det nye bykvarter. Kig forbi!

I Carlsberg Byen arbejder vi altid på at gøre din oplevelse så god så muligt, når du køber en projektbolig såvel som en indflytningsklar bolig. Derfor ombygger vi i hele marts måned vores showroom i den gamle Maskincentral, så du får endnu bedre mulighed for at danne dig et overblik over det ny bykvarter. Bl.a. vil et nyt interaktivt kort i showroomet give dig mulighed for at dykke ned i hvert enkelt ejendom, erhvervslokaler og byrum, mens du samtidig kan se nærmere på materialer og eksempler på færdige badeværelser og køkkener. 

I forbindelse med ombygningen vil showroomet være lukket hele marts, men åbner igen 2. påskedag 02/04/2018 kl. 13.00 - 16.00, hvor vi glæder os meget til at se jer alle.

Under ombygningen vil vi naturligvis alligevel fortsætte åbent hus, hvor vi helt eksklusivt i hele marts i stedet åbner op for hele fire (prøve)lejligheder i Carlsberg Byen. Der vil være mulighed for at opleve færdigindrettede prøvelejligheder i Ottilia Hus, Scherfig Hus og 19. sal i Bohrs Tårn, og så kan du komme med indenfor i den sidste, indflytningsklare lejlighed i Jacobsen Hus.  

ÅBNINGSTIDER HVER SØNDAG FRA D. 4/3 - 25/3: 

- Kl. 13.00 - 13.45: Ottilia Hus på Bag Elefanterne 5, 1. tv, samt Jacobsen Hus på Ny Carlsberg Vej 148, 1. th

- Kl. 14.00 - 15.00: Scherfig Hus på Constantin Hansens Gade 12, 4. tv, samt Bohrs Tårn på Bohrsgade 2, 19. 1

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i lejlighederne, hvor vores boligrådgivere hver søndag står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret.

gærtårnet i carlsberg byen

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre