Velkommen til Vibskov

6. april 2018
Multikunstner og modedesigner Henrik Vibskov har slået dørene op til et nyt, spændende koncept i Carlsberg Byen.

På Bryggernes Plads 19 kan du nu besøge Henrik Vibskov i "The Rabbit Hole". Den anerkendte danske designer har nemlig rykket sit kontor og kreative arbejdsområde, der i weekenderne vil byde på butik med skiftende koncepter, ind i den flotte, nye ejendom Christen Hus.

Du finder The Rabbit Hole i stueetagen af Christen Hus med de gyldne vinduer, der er nabo til ikoniske Stjerneporten, Lagerkælder 3 og Maskincentralen.

Åbningstiderne for Henrik Vibskovs nye butik i Carlsberg Byen vil som udgangspunkt være i weekender fra fredag kl. 15-18, lørdag fra 12-18 og søndag fra 12-18.

Åbningstiderne kan variere, så hold dig opdateret på disse samt særlige arrangementer på Instagram @henrikvibskov.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.