Velkommen til Vibskov

6. april 2018
Multikunstner og modedesigner Henrik Vibskov har slået dørene op til et nyt, spændende koncept i Carlsberg Byen.

På Bryggernes Plads 19 kan du nu besøge Henrik Vibskov i "The Rabbit Hole". Den anerkendte danske designer har nemlig rykket sit kontor og kreative arbejdsområde, der i weekenderne vil byde på butik med skiftende koncepter, ind i den flotte, nye ejendom Christen Hus.

Du finder The Rabbit Hole i stueetagen af Christen Hus med de gyldne vinduer, der er nabo til ikoniske Stjerneporten, Lagerkælder 3 og Maskincentralen.

Åbningstiderne for Henrik Vibskovs nye butik i Carlsberg Byen vil som udgangspunkt være i weekender fra fredag kl. 15-18, lørdag fra 12-18 og søndag fra 12-18.

Åbningstiderne kan variere, så hold dig opdateret på disse samt særlige arrangementer på Instagram @henrikvibskov.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.