Tak til alle der kom forbi 2. påskedag!

3. april 2018
Tak til alle, der kiggede forbi 2. påskedag til en dag fyldt med god stemning, Påskeskattejagt, rundvisninger og stor interesse for det nye bykvarter.

2. påskedag holdte vi Åben By i Carlsberg Byen, som bød på både premiere på vores nye showroom, rundvisninger, åbne prøveboliger, musik, teater og den årlige Påskeskattejagt. Vi er utroligt glade for, at så mange lagde vejen forbi den gamle bryggerigrund og bidrog til en hyggelig og begivenhedsrig dag i det nye bykvarter! 

Vi var både glade og overvældede over det flotte fremmøde, da flere tusinde besøgende var igennem vores nye showroom og indrettede prøveboliger. Samtidig var der hundredevis af børn og voksne, der gravede efter påskeæg og øl på Stranden - Urban Beach, mens solen skinnede og stemningen var helt i top.

Tusind tak til alle, der lagde vejen forbi - og til alle dem, der ikke nåede forbi i søndags, holder vi sædvanligvis åbent hus hver søndag i både prøvelejligheder og vores nye showroom.

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her