Rejsegilde på endnu et byggeri i Carlsberg Byen

12. juni 2018
I fredags var der rejsegilde for det nye byggeri Rahbek Hus II, som ligger i et grønt hjørne af Carlsberg Byen lige ud til Humleby og Frederiksberg. I alt kiggede 165 kommende beboere, håndværkere og andre samarbejdspartnere forbi og fejrede, at huset nu er et skridt nærmere færdiggørelse.

Et helt nyt område i Carlsberg Byen er netop kommet et skridt nærmere færdiggørelse, da 165 inviterede deltog i rejsegildet for det nye byggeri Rahbek Hus II i fredags. Rahbek Hus II ligger i Carlsberg Byens nordlige ende i rolige og familievenlige omgivelser med grønne områder, legepladser og boldbaner. Alle pånær en enkelt bolig er allerede solgt i ejendommen. I forvejen er Rahbek Hus I, Bindesbøll Hus, Heiberg Huse og Scherfig Hus allerede færdiggjort og indflyttet, og til næste år står hele området helt færdigt, når Rahbek Hus II også er klar til indflytning.

”Rahbek Hus II udmærker sig ved at have en unik beliggenhed på grænsen mellem det pulserende Vesterbro, det fredfyldte Frederiksberg og med historiske Halmlageret som nærmeste nabo. Samtidigt har Praksis Arkitekter forstået Carlsberg Byens ånd og tegnet en række boliger, der på smukkeste vis forener historien med de omkringliggende bygninger i et nyt, moderne byggeri,” siger adm. direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus.

Allerede på søndag den 17. juni præsenterer Carlsberg Byen endnu et projekt, Mineralvandshuset, som er blot et af hele fem nye byggerier, den travle bydel præsenterer i 2018. Der er stor efterspørgsel på boliger og erhvervslokaler, og mange flere spændende projekter på vej. Allerede til august åbner Europaskolen og ved årsskiftet åbner Hotel Ottilia, som bidrager yderlige til denne udvikling.
Læs mere om de kommende projekter her.

Om Rahbek Hus II
Rahbek Hus II består af 56 boliger, heraf tre rækkehuse, og ventes klar til indflytning juni 2018. Teamet bag Rahbek Hus II består foruden Praksis Arkitekter af HHM, Alectia og 1:1 Landsskabsarkitekter.