Nu sættes nye boliger i Mineralvandshuset til salg

8. juni 2018
D. 17. juni sættes nye boliger til salg i Carlsberg Byen: Mineralvandshuset. Det bliver en helt speciel, smuk og gennemført ejendom med boliger i alle størrelser, så I kan vælge lige præcis dén, der passer til jer.

Mineralvandshuset ligger midt i det historiske centrum af Carlsberg Byen lige ved de fredede, smukke og karakteristiske bygninger Mineralvandsfabrikken, de berømte Hængende Haver, Kedelhallen samt historiske J.C. Jacobsens Have.

Mineralvandshuset er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, og det bliver en lys og åben trelænget ejendom med en meget central beliggenhed i Carlsberg Byen i sammenhæng med Mineralvandsfabrikken. Området af bykvarteret bliver livligt med både boliger, butikker og kontorer i begge ejendomme, og beboerne får en fælles grøn og hyggelig gård.

Der kommer 49 nye boliger i Mineralvandshuset med både mindre toværelses lejligheder, familieboliger, penthouselejligheder og atelierboliger i halvandet plan.

Lejlighederne i Mineralvandshuset varierer fra 59-135 m2, fordelt på 2-6 værelser, og på nær seks boliger har alle ind- eller udvendige altaner eller terrasser - mange af dem er sydvendte med udsigt til historiske J.C. Jacobsens Have, der i gamle dage var bryggerens private. 

Priserne på boligerne i Mineralvandshuset starter fra 3.095.000 kr., og på projektsiden med isometri kan du klikke dig rundt i alle boligerne, se salgsopstillinger, billeder og plantegninger, mm.

Kom med til premieren på de nye boliger i vores showroom i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7 d. 17. juni kl. 13 - 15 og hør endnu mere om de skønne boliger.

OBS! Ejerudgiften er ved at blive endeligt udregnet og vil foreligge, når vi åbner dørene den 17 juni.

I Mineralvandshuset bor man lyst, rummeligt, fleksibelt og helt unikt.
Dorte Mandrup, Dorte Mandrup Arkitekiter
Midten af gården bliver en stor, frodig grøn zone med træbroer tværs over plantebedet. Rigtig fin at se på, både fra altanerne og fra en solrig plet i gården.
Arendse Kjærulff-Schmidt, 1:1 Landskab

Kom til åbent hus -

Den 17. juni er der premiere på det nye projekt, Mineralvandshuset. Kig forbi showroomet på Pasteursvej kl. 13-15, hvor du kan få mere information og måske reservere din drømmebolig. Læs mere om Åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum