Nye erhvervslejemål i den bevaringsværdige Gærkælderforbygning

13. august 2018
Carlsberg Byen, der skal bestå af i alt 35% erhverv, får nu flere nye erhvervslejemål, når den karakteristiske gamle Gærkælderforbygning transformeres til erhvervslokaler. Theodora Hus er for virksomheder, der ønsker rå, lyse lokaler med god plads og en central placering midt i Københavns nye bykvarter.

I Theodora Hus udbydes nu fra 130 – 2.878 m² kontorlejemål med rå og moderne New Yorker-inspireret indretning. Den østlige del af ejendommen består af den historiske Gærkælderforbygning, der bevares og transformeres til nye erhvervslokaler med moderne faciliteter. Bygningen, der er tegnet af Adept Architects, opføres i røde teglsten og den flotte udsmykning i indgangspartierne refererer til bryggeriets fantastiske historie.

Theodora Hus ligger centralt placeret lige ud til Bryggernes Plads, der bliver Carlsberg Byens "Rådhusplads" - en livlig plads med butikker, caféer, restauranter og en summen af liv - til glæde for både medarbejdere, gæster og besøgende.

Centralt med gode transportmuligheder

I nærheden ligger flere af Carlsberg Byens ikoniske bygninger som Elefantporten, Stjerneporten og Bryghuset. Lejemålet ligger desuden tæt på andre erhvervsbygninger, som det kommende Hotel Ottilia med guldskiverne, Laura Hus og det gyldne Christen Hus, og med kun få minutters gang fra Søndermarken.

Medarbejdere i Theodora Hus får nemt ved at komme både til og fra arbejde, da bygningen ligger få minutters gang fra både busser, metro og Carlsberg Station, og er man i bil, kan man parkere på en af de i alt 4.000 p-pladser i Carlsberg Byen.

Lejemålene er klar til indflytning i Q4 2019, og man kan endnu nå at sætte sit præg på lokalerne inden indflytning.

Den historiske forbygning til Gærkælderen bevares og omdannes til nye erhvervslokaler, hvor mødet mellem nyt og gammelt synliggøres i den centrale søjlerække med blotlagte teglsten.
Camilla Bibi Klingenberg, Adept Architects

Her er jeres muligheder

Enkelte etager:

Den gamle bagmur, der før stod mellem forbygningen og de store gamle tanke, bevares med nogle store åbninger i og danner en central rygrad i de nye erhvervslokaler.
Camilla Klingenberg, Adept Architects
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.