Den karakteristiske gamle forbygning til Gærkælderen skaber en unik ramme for nye kontorer i hjertet af det nye kvarter
Bryggernes Plads 2 1799 København V
640
Ja P
Etage 1. sal
Indflytning Q3 2020
Download prospekt
Hent gratis et prospekt på projektet. Udfyld blot felterne, så modtager du prospektet i din indbakke om få minutter.
  • Indtast venligst dit navn
  • Noget gik galt! Prøv igen senere.
  • Indtast venligst, hvad du søger
  • Feltet skal udfyldes, for at du kan få tilsendt prospektet, og Carlsberg Byen kan kontakte dig

Theodora Hus - Erhverv

I det nye Theodora Hus udbydes kontorlejemål i størrelser mellem 130 og 1.300 m².

På første sal i det smukke, nyrenoverede hus, er lejemålet indrettet med store rum, som giver en høj effektivitet i udnyttelsen af arealet. Anvendelsen er som kontor og passer til de fleste virksomheder. Stilen er rå, men stadig smuk og består af en ældre del, Gærkælderforbygningen, hvortil det er tilbygget ekstra areal for at få lysgennemstrømning og god arealudnyttelse i lejemålet. Altsammen indrettet med respekt for både den gamle og den nye bygning. Et lejemål med masser af sjæl. 

Der er indgang direkte fra Bryggernes Plads, hvortil der også er udsigt. Bryggernes Plads er "rådhuspladsen" i Carlsberg Byen og vil være samlingspunkt for mange. Naboerne - Elefantporten og Bryghuset - som begge er fredede, er gode pejlemærker for Theodora Hus. 

Fakta om lejemålet:

 • Adressen er Bryggernes Plads 2, 1. sal
 • Lejemålet er 640m²
 • Pris 1.625,00 pr. m²
 • Indflytning efterår 2020

Bliv en del af det nye, levende bykvarter i København
Hvis du vil have mere information om dette og de øvrige lejemål i Theodora Hus, er du velkommen til at hente vores prospekt. Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du ikke fandt det du søgte, eller hvis arealet ikke lige stemmer med det du står og mangler. Vi har lejemål i stort set alle størrelser og til stort set alle typer af virksomheder. 

Den historiske gærkælder forbygning bevares og omdannes til nye erhvervslokaler, hvor mødet mellem nyt og gammelt synliggøres i den centrale søjlerække med blotlagte teglsten.
Camilla Klingenberg, Arkitekt MAA, Adept

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 30 55 11 28
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.