Premiere: Nye boliger til familier i alle størrelser

28. september 2018
D. 7. oktober har vi premiere på 80 nye boliger i  bykvarterets smørhul af historiske bygninger, grønne områder og livlige byrum. Læs mere om projektet Caroline Hus her, som byder på både familieboliger, mindre boliger og penthouselejligheder.

En moderne bolig i historiske og grønne omgivelser
På toppen af bakken, i Carlsberg Byens nordvestlige hjørne, hvor kilden til bryggeriet i sin tid udsprang, får 80 familier snart en velindrettet bolig i det smukke Caroline Hus. Karréen mellem Ottilia Jacobsens Plads, J.C. Jacobsens Gade og Bryggernes Plads er omkranset af historiske bygninger, og der er kun få meter over til bryggerens gamle have, Carls Jacobsens Have, som for første gang nu bliver åben for offentligheden. 

Selv om du bor midt i byen, er du også kun få minutters gang fra nogle af Københavns øvrige, populære grønne områder: Søndermarken og Frederiksberg Have.

God plads til børnefamilier
De fleste af lejlighederne i Caroline Hus er indrettet med fokus på et godt familieliv: 3-6 værelser og rigtig gode fællesrum, hvor køkken og stue hænger sammen. Alle lejlighederne har altan og mange har endda to. Men ejendommen rummer også 1- og 2-værelses boliger fra 39 m² og penthouselejligheder på helt op til 159 m² med en stor, privat og solrig tagterrasse.

Når Caroline Hus er klar til indflytning i medio 2021, står over halvdelen af Carlsberg Byen færdigbygget, og med en stueetage indrettet til detailhandel, bor man med en levende by for foden af ejendommen 

Arkitektonisk refererer Caroline Hus i alle detaljer til det gamle Carlsberg og bryggeritiden: farvevalg, materialer og kunstnerisk udførelse. Eksempelvis er både loft og vægge i indgangspartierne beklædt med glaserede klinker - en reference til bykvarterets historiske bygninger.

Kom til premiere på de nye boliger
Priserne på boligerne i Caroline Hus starter fra 2.445.000 kr. Nedenfor kan du hente prislisten og læse mere om den nye ejendom i salgsbrochuren.

Lyder Caroline Hus som noget for dig, så kom med til premieren på de nye boliger i vores showroom i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7, d. 7. oktober kl. 13 - 15, og tal med vores boligrådgivere, som kan fortælle endnu mere om de nye boliger.

OBS! Ejerudgiften vil foreligge, når vi åbner dørene d. 7. oktober.

carlsberg byen
carlsberg byen
carlsberg byen
Dahlerups Tårn

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her
Dahlerups Tårn
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.