Nye familieboliger på vej: Caroline Hus

21. september 2018
Caroline Hus vil danne hjemlige rammer for 80 familier i alle størrelser og får den perfekte placering på bryggerigrunden: Lige i smørhullet mellem fredede bygninger, grønne områder og livlige byrum.

I oktober lancerer vi projektet Caroline Hus, som består af 80 nye boliger på toppen af Valby Bakke. Her bor du omkranset af historiske bygninger, som nabo til smukke Carl Jacobsens Have, som nu åbner for offentligheden, og lige mellem livlige Ottilia Jacobsens Plads og Bryggernes Plads.

De fleste af lejlighederne i Caroline Hus er indrettet med fokus på et godt familieliv: 3-6 værelser og rigtig gode fællesrum, hvor køkken og stue hænger sammen, og hvor der er altan i forbindelse med stuen - mange af boligerne har endda to altaner. Men ejendommen rummer også både 1- og 2-værelses boliger fra 39 m² og penthouselejligheder på helt op til 159 m² med en stor privat og solrig tagterrasse.

Vi lancerer Caroline Hus d. 7. oktober 2018, og vil du være blandt du første til at modtage information, plantegninger, billedmateriale m.m. om de enkelte boliger, samt eksklusivt inviteres til forpremiere på projektet, så skriv dig op i vores Køberkartotek ved at klikke herunder senest tirsdag d. 25. september 2018.

Hold også øje her på Carlsbergbyen.dk, hvor vi løbende vil fortælle endnu mere om Caroline Hus inden lanceringen.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus
carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.