Et levende lokalsamfund med alt indenfor rækkevidde

27. marts 2019
Carlsberg Byen er en by i byen - et stemningsfyldt lokalsamfund for både virksomheder, beboere og fællesskaber, hvor alt er inden for rækkevidde og med en infrastruktur, der forbinder bykvarteret med resten af København. Få en fornemmelse for livet i kvarteret her.

Københavns nye bykvarter byder med sine mange pladser, grønne parker, café- og restaurantliv, et alsidigt butiksudvalg og en central beliggenhed midt i København på en blanding af levende lokalmiljø og storbystemning. Morgenkaffen kan du tage to-go på en af de mange caféer på din vej ind til kontoret, og indkøbene klares nemt til eller fra arbejde i supermarkederne på Tapperitorvet eller Købkes Plads. I pauserne kan du og kollegerne holde et velfortjent hvil i skyggen i de grønne parker, mens I fornemmer historiens vingesus i de mange fredede industribygninger i kvarteret.

Snup en drink og en bid mad på Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia efter arbejde og nyd den gode udsigt over byen. Og er der overskydende kilometer i benene, kan løbeturen klares i Søndermarken, inden turen går hjem til familien.

Carlsberg Byen er også godt forbundet til det øvrige København via bus og tog, og på få minutter når du til både Frederiksberg og Vesterbro til fods. Lufthavnen er kun 25 minutter væk med toget fra Carlsberg Station, og er du i bil, finder du nemt parkering i de mange p-kældre under området, der sikrer bekvem parkering samtidig med, at gaderne holdes fri til bløde trafikanter.

Læs meget mere om bykvarteret her.

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler