Et levende lokalsamfund med alt indenfor rækkevidde

27. marts 2019
Carlsberg Byen er en by i byen - et stemningsfyldt lokalsamfund for både virksomheder, beboere og fællesskaber, hvor alt er inden for rækkevidde og med en infrastruktur, der forbinder bykvarteret med resten af København. Få en fornemmelse for livet i kvarteret her.

Københavns nye bykvarter byder med sine mange pladser, grønne parker, café- og restaurantliv, et alsidigt butiksudvalg og en central beliggenhed midt i København på en blanding af levende lokalmiljø og storbystemning. Morgenkaffen kan du tage to-go på en af de mange caféer på din vej ind til kontoret, og indkøbene klares nemt til eller fra arbejde i supermarkederne på Tapperitorvet eller Købkes Plads. I pauserne kan du og kollegerne holde et velfortjent hvil i skyggen i de grønne parker, mens I fornemmer historiens vingesus i de mange fredede industribygninger i kvarteret.

Snup en drink og en bid mad på Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia efter arbejde og nyd den gode udsigt over byen. Og er der overskydende kilometer i benene, kan løbeturen klares i Søndermarken, inden turen går hjem til familien. Der kommer løbende nye, spændende restauranter, caféer, barer og butikker til området, som du kan holde dig opdateret på her.

Carlsberg Byen er også godt forbundet til det øvrige København via bus og tog, og på få minutter når du til både Frederiksberg og Vesterbro til fods. Lufthavnen er kun 25 minutter væk med toget fra Carlsberg Station, og er du i bil, finder du nemt parkering i de mange p-kældre under området, der sikrer bekvem parkering samtidig med, at gaderne holdes fri til bløde trafikanter.

Læs meget mere om bykvarteret her.

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen - Tjek oversigten over kvarterets nye restauranter, butikker og caféer lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang. 

Se butikkerne her

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.