Krøyer Hus er nu udsolgt

18. januar 2019
Den flotte ejendom på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej, Krøyer Hus, er nu udsolgt.

Vi har meldt Jacobsens Hus, Ottilia Hus, Rahbek Hus, Rahbek Hus II og senest Købke Hus for udsolgte. Nu er også sidste bolig i Krøyer Hus ved Vesterfælledvej solgt. 

Der er nu flyttet nye beboere ind i 91 meget forskellige lejligheder og 14 rækkehuse med privat terrasse. Her bor de ud til den grønne oase med fodboldbane Østen for Humlen og udsigt til historieske Humleby. I stueetagen kommer en række erhverv, mens også børnehaven Molevitten er flyttet ind.

Vil du også bo midt i byen, omkranset af grønne områder, liv og historiske bygninger, kan du finde samtlige boliger til salg lige nu herunder, uanset om du leder efter en rummelig familiebolig, en bolig med privat tagterrasse eller en lejlighed på 29. sal.

 

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Giv mig et overblik, tak
historie i carlsberg byen

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem -

Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole. Læs mere om daginstitutioner

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret