Tankerne bag det arkitektoniske springvand midt på bryggernes Plads

23. oktober 2019
Midt på Bryggernes Plads står et meget smukt springvand. Læs her, hvordan vandkunsten, belægningen og de historiske omgivelser, skaber et byrum, man har lyst til at opholde sig i.
Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når man skal bygge en hel ny bydel. En af de vigtigste opgaver er, at skabe byrum, hvor lokale har lyst til at opholde sig og bruge byen. Som eksempelvis Bryggernes Plads midt i Carlsberg Byen, der netop er blevet indviet til succesfulde Blooming September.

Midt på den utroligt flotte plads står et springvand. Og Fokdal Springvand, der har leveret det nu nærmest ikoniske springvand, har til magasinet Bryggeri+Arkitektur fortalt om tankerne bag vandkunsten centralt på pladsen.

Læs interviewet her.

Billeder: Jesper Mansa

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.