To bygninger i Carlsberg Byen er indstillet til arkitekturpris

18. november 2019
Krøyer Hus og Hotel Ottilia er begge indstillede til Arkitektforeningen Københavns arkitekturpris, Årets Arne. Synes du, at en af de to projekter fortjener at vinde, kan du stemme her!

Hvert år nominerer Arkitektforeningen København en række byggerier til arkitekturpriserne Årets Arne og Lille Arne. Hovedprisen, Årets Arne, gives til opførte bygninger, der har løftet arkitekturen, og nomineret til Årets Arne 2020 er hele to bygninger i Carlsberg Byen; Krøyer Hus, hvor beboerne og daginstitutionen Molevitten flyttede ind sidste år, og hvor du kan få kaffe i Darcy's pop up-café.

Den anden nominering i Københavns nye bykvarter går til Hotel Ottilia, Brøchner Hotels' 4-stjernede boutiquehotel med den italienske restaurant Tramonto på toppen. Bygningen husede i bryggeritiden øl-lager, og er nu transformeret til hotel i unikke, industrielle rammer.

Det er ikke første gang, at byggerier i Carlsberg Byen får opmærksomhed pga. arkitekturen. I 2018 blev Forskerboligerne hædret med årets hovedpris fra Arkitekturforeningen København, og i 2018 præmierede Københavns Kommune samme ejendom.

Til og med d. 1. december kan medlemmer af Arkitektforeningen København stemme og være med til at afgøre, hvem der skal løbe med årets arkitekturpriser for 2020.

Hotel Ottilia
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.