Nu starter salget af det nye Djørup Hus med en helt unik beliggenhed

20. januar 2020
Nu lancerer vi 18 nye, lyse boliger med en helt speciel beliggenhed på den gamle bryggerigrund. Skriv dig op i vores Køberkartotek for at modtage information om de nye boliger, før de sættes til salg d. 2/2-2020.

Nu lanceres 1. etape af de nye boliger i ejendommen Djørup Hus, der har en helt central placering i kvarteret. Her mærker I straks byens puls udenfor døren, og I har under 200 meter til historiske J.C. Jacobsens Have og 700 meter til Søndermarken.

Djørup Hus ligger ud til den åbne Kildepladsen med caféer, restauranter og legeplads og tæt på Carlsberg Byens fælleshus i den gamle Administrationsbygningen. Boligerne er på 56-95 m2 og alle de 2-5-værelses lejligheder er lyse og har enten altan eller privat tagterrasse.

Vi starter salget af 1. etape af boligerne i Djørup Hus d. 2/2-2020, men vil du være blandt du første til at modtage information, priser, plantegninger, billedmateriale m.m. om de enkelte boliger, før de sættes til salg, så skriv dig op i vores Køberkartotek ved at klikke herunder - så får du informationen direkte i din indbakke, før boligerne bliver sat til salg.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum
Hotel Ottilia