Kjeldahl Hus gårdrum

Nu starter salget af 27 udvalgte boliger i Kjeldahl Hus

17. august 2020
Lige overfor den fredede Mineralvandsfabrikken og de præmierede Forskerboligerne opføres nu Kjeldahl Hus. Drømmer du om at bo helt centralt og tæt på alt er de nye 3-6 værelses boliger måske noget for dig.

På søndag d. 23. august er du inviteret til premiere i showroomet i den gamle Maskincentralen: Salget af 1. etape af det nye Kjeldahl Hus starter nemlig officielt her.

Boligerne i Kjeldahl Hus får en helt særlig beliggenhed i Carlsberg Byen. Foruden at have udsigt til smukke, fredede bygninger, er du som beboer også kun få minutter på gåben både til J.C. Jacobsens Have og Carlsberg Station, og små, hyggelige butikker og spisesteder møder du, så snart du træder ud for døren.

Arkitekterne hos Entasis, der også står bag masterplanen for Carlsberg Byen, der i 2009 blev kåret som verdens bedste, har på stueetagens tagflade skabt et skønt, hyggeligt hævet gårdrum, hvor beboerne får et grønt og venligt miljø over gadens liv.

historie i carlsberg byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her