Mineralvandsfabrikken Carlsberg Byen. Transformeret af Dorte Mandrup arkitekter.

Kom til åbent hus i Mineralvandsfabrikken

8. september 2020
På søndag d. 13. september kl. 11 - 12.30 inviterer vi for første gang og helt eksklusivt til åbent hus for boligerne i den ikoniske og fredede bygning, Mineralvandsfabrikken.

Alle Carlsberg Byens fredede bygninger får nyt liv, men det er kun én af dem, der også bliver indrettet til boliger: Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne.

Den prisbelønnede og internationalt anerkendte arkitekt Dorte Mandrup står bag transformationen af den fredede bygning, og resultatet er 20 enestående boliger, der er helt uden sammenligning med noget andet både i og uden for Carlsberg Byen.

De nye, spektakulære boliger er fra 98-202 m² og er allerede klar til indflytning fra slutningen af 2020. 

ÅBENT HUS I MINERALVANDSFABRIKKEN
Er du interesseret i en bolig i Mineralvandsfabrikken, har du nu mulighed for at komme indenfor på toppen af dem historiske fabrik i udvalgte boliger og den åbne, smukke atriumgård.

På søndag d. 13. september 2020 kl. 11 - 12.30 inviterer vi nemlig til åbent hus på adressen Franciska Clausens Plads 20 (på hjørnet af Bohrsgade og Pasteursvej), hvor vores kompetente ejendomsmæglere står klar til at fortælle om boligerne, bygningen og området.

Se alle plantegninger og priser og læs mere om boligerne i Mineralvandsfabrikken allerede nu eller få mere information om åbent hus lige her.

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Boligrådgivere i Carlsberg Byen -

I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen. Læs mere om Boligsalg