Rothe Hus projektboliger J.C. Jacobsens Have

Premiere: Nu er de eftertragtede boliger i Rothe Hus her

Salget af de nye boliger i Rothe Hus starter nu, og vil du bo med udsigt til bryggerens historiske have, kan du allerede nu reservere en af de efterspurgte boliger.
I Rothe Hus kommer du til at bo med en unik beliggenhed i første parket til det grønne åndehul J.C. Jacobsens Have. Nord og øst for den nye ejendom kommer gader og stræder med butikker, spisesteder og fredede og ikoniske bygninger fra bryggeritiden bliver nogle af de nærmeste naboer.

Rothe Hus rummer boliger fra 63 og op til 156 kvadratmeter, og i flere af dem er den store terrænforskel på Valby Bakke udnyttet arkitektonisk, så der fx er en hems eller ekstra højt til loftet. Næsten alle boliger har altan, terrasse eller tagterrasse mod syd, så den grønne, historiske have bliver integreret i livet i lejligheden.

Priserne i Rothe Hus starter fra 3.395.000 kr., og du kan se alle boligerne, ved at trykke på linket herunder:

Nybyg med højt til loftet i København: Rothe Hus
Projektbolig med tagterrasse i København, Vesterbro
Projektsalg med køkken-alrum og grøn udsigt

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Få overblik over byen her

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Rothe Hus - Steenstrup Hus - Fadet