Alle boliger i Tuxens Tårn er solgt

2. juni 2021
Alle 45 lejligheder i det 50 meter høje Tuxens Tårn er solgt, og det betyder, at endnu et projekt på den gamle bryggerigrund er udsolgt.
I det nordøstlige, rolige hjørne af Carlsberg Byen har boligsalget nået en ny milepæl: Den sidste bolig i Tuxens Tårn er solgt, og dermed er endnu et projekt i det populære område af Københavns nye bykvarter udsolgt.

Tuxens Tårn er 50 meter højt og hænger sammen med karréen Fristrup Hus, hvor der stadig er få boliger tilbage. I tårnet opføres 45 lejligheder, som kommer til at stå færdig senere i år, og vi glæder os til at byde alle kommende beboere velkommen.

Hvis lejlighederne i Tuxens Tårn er noget for dig, men du ikke nåede at slå til, så fortvivl ikke. Tuxens Tårn har en søster i Grønlunds Tårn, der ligger i den østlige del af den gamle bryggerigrund ved siden af livlige Kildepladsen. Du kan se de få lejligheder, som er tilbage i Grønlunds Tårn ved at klikke her.


Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre