Alle 136 lejligheder i Fristrup er solgt

21. juli 2021
I sidste måned blev Tuxens Tårn og Dahlerups Tårn udsolgt, og nu er turen kommet til Fristrup Hus, hvor alle 136 lejligheder kan meldes solgt.

Først var det Tuxens Tårn. Så Dahlerups Tårn. Nu er turen kommet til det næste projekt i køen: Fristrup Hus er det tredje, udsolgte projekt på den gamle bryggerigrund på lidt under to måneder.

Fristrup Hus ligger i det nordøstlige, rolige hjørne af Carlsberg Byen og deler gårdrum med Tuxens Tårn. I bygningen er 136 lyse lejligheder, hvor de fleste har en størrelse, som er velegnet til børnefamilier, men ejendommen rummer også mindre lejligheder. Boligerne står inden længe klar til indflytning, og vi glæder os til at byde alle kommende beboere velkommen.

Hvis du drømmer om en lejlighed i Fristrup Hus, men ikke nåede at slå til, kan du stadigvæk finde din drømmebolig i Kjeldahl Hus, der ligger helt centralt i Københavns nye bykvarter tæt på J.C. Jacobsens Have. Her får du rummelige boliger og en udsigt til Carlsberg Byens mest berømte bygninger, den fredede Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne og de præmierede Forskerboligerne.

Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Kjeldahl Hus projektsalg lejlighed stor altan