Kjeldahl Hus projektsalg lejlighed stor altan

Kjeldahl Hus: Årets første udsolgte projekt

10. januar 2022
Alle 69 lejligheder i længehuset Kjeldahl Hus er solgt, og dermed bliver ejendommen årets første udsolgte projekt.

Blot ti dage inde i det nye kalenderår kan vi melde årets første projekt udsolgt: Kjeldahl Hus, der er opkaldt efter Johan Kjeldahl, som var forstander for Carlsberg Laboratoriums kemiske afdeling fra 1876 til 1900.

Ejendommen huser 69 lejligheder beliggende på første til femte sal, hvoraf størstedelen er 5-værelses, men du kan også finde 3-, 4- eller 6-værelses lejligheder. Næsten alle lejligheder har altan - nogle endda to - mens hele 11 boliger har tagterrasse.

Klos op ad længehuset ligger Kedelpladsen, som bliver et intimt byrum, og under den grønne pergola smyger Flaskehalsen sig, som bliver et kreativt univers for livsstil, design og interiør.

De kommende beboere i Kjeldahl Hus kan nyde udsigten til en af kvarterets mest ikoniske bygninger: Den fredede Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, hvor den anerkendte arkitekt Dorte Mandrup har for forvandlet de to øverste etager til 20 helt enestående boliger, som du kan se her.

Kommende projekter i Carlsberg Byen -

Er du nysgerrig på, hvad der er i vente af kommende boliger i Carlsberg Byen? Få en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til af boliger på den gamle bryggerigrund Kommende projekter i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed