Ny vuggestue er åbnet i Carlsberg Byen

14. februar 2022
Liggehal, legeplads på taget og grønne områder i baghaven. Den nyåbnede vuggestue i Carlsberg Byen, Lilletop, har de skønneste omgivelser og de fineste faciliteter.

I det sydøstlige hjørne af Carlsberg Byen lige dér, hvor J.C. Jacobsens startede sit bryggerieventyr, er der nu åbnet den fineste børneinstitution, Lilletop, i den nordlige længe af Brygmester Hus.

Lilletop kommer i alt til at huse 60 vuggestuebørn på fem stuer, hvor de første stuer er startet. Børnene kommer til at nyde godt af institutionens nye og moderne faciliter, hvor der både er liggehal og legeplads på taget, mens både hyggelige Søndermarken og J.C. Jacobsens Have er at finde i baghaven.

Med åbningen Lilletop er der nu fire daginstitutioner på den gamle bryggerigrund: Carlsvognen, Molevitten, Bag Elefanterne og Lilletop, og du kan læse meget mere om dem alle lige her.

Oplevelser i børnehøjde -

Nærområdet i Carlsberg Byen byder på masser af oplevelser for børn - det er ganske enkelt umuligt at remse dem alle op. Men glem ikke, at Zoologisk Have ligger rundt om hjørnet, og svømmehallen på Vesterbro ligger tæt ved. Og så er der jo hyggelige eftermiddage i det grønne: J.C Jacobsens Have og Carls Have ligger i kvarteret, og Søndermarken, Frederiksberg Have og Vestre Kirkegård inviterer også til fine gåture på solskinsdage. Bliv inspireret

Legepladser i området -

I Københavns nye bykvarter er der allerede mange legepladser og -områder for de mange familier, der er flyttet til eller bor i nærområdet.

Se legepladserne her