Soft opening: Ny vegansk restaurant slår dørene op i Carlsberg Byen

28. oktober 2022
Nu kan du endelig besøge restauranten Souls på Købkes Plads, hvor du kan nyde vegansk mad lavet af pionerer indenfor plantebaseret mad.

Du kender måske allerede den populære restaurant Souls, der tidligere har haft hjemme på Østerbro, eller de veganske spisesteder Restaurant Ark og Bistro Lupa, som er en del af Ark Collection. Nu er det anmelderroste spisested Souls genopstået i Carlsberg Byen, der ligesom sine søskende kommer til at servere ypperlig vegansk mad.

Souls, der har hjemme på Købkes Plads, har nu slået dørene op med en soft opening, hvor du kan sætte tænderne i veganske madfavoritter hver torsdag, fredag og lørdag, indtil restauranten udvider sine åbningstider.

Anmelderroste restauranter

Souls og dets søsterrestauranter har hver især modtaget anerkendelse af gastronomiske eksperter og madanmeldere. Souls er tidligere blevet hædret som Byens Bedste Veganske i AOK's årlige konkurrence, mens Restaurant Ark sidste år modtog den grønne Michelin-stjerne, men også har fået Berlingskes anmeldeler til "glemme kødtrangen."

Har du lyst til at besøge den nye restaurant i Carlsberg Byen, kan du booke bord på Souls hjemmeside lige her.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet