Ny vegansk restaurant åbner i Carlsberg Byen

18. februar 2022
I foråret åbner restauranten Souls på Købkes Plads, hvor du kan nyde vegansk mad fra pionerer indenfor plantebaseret mad.

Du kender måske de veganske spisesteder Restaurant Ark og Bistro Lupa, som er en del af Ark Collection. I løbet af foråret får de to restauranter en ny søster: Souls, der ligesom sine søskende, kommer til at servere ypperlig vegansk mad og være en del af Ark Collection.

Souls kommer til at have hjemme på Købkes Plads og åbner engang i foråret. I restauranten vil du kunne nyde veganske madfavoritter som burger eller stegte svampe, men der vil også vil være mulighed for take-away og catering.

ANMELDERROSTE SØSTERRESTAURANTER
Ejeren af Ark Collection, Jason Renwick, ser frem til at åbne på den historiske bryggerigrund og fortæller, at Souls kan spejle sig selv i den udvikling kvarteret gennemgår:

"Carlsberg Byen var et nemt valg for os. Vi tror virkelig på området. Kvarteret er ikke blot nyt og spændende, men har også en dyb historie. Vi respekterer denne dobbelthed, og vores tilgang til mad tilstræber det samme. Vi har respekt for historien og omfavner nye alternativer," siger Jeson Renwick.

Souls' søskende, Restaurant Ark og Bistro Lupa, har tidligere fået ros for deres plantebaserede mad. "Ny restaurant i København serverer den bedste veganske mad, jeg nogensinde har smagt," skriver Politiken, mens Berlingske madanmelder glemte sin trang til kød.

Stort velkommen til den historiske bryggerigrund.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.