Aamanns åbner økologisk madtempel

11. marts 2022
Den Michelin-anbefalede restaurant Aamanns har genfødt det danske smørrebrød, og nu udvider og åbner den anerkendte restaurant i Carlsberg Byen.
For få uger siden kunne vi annoncere, at den populære veganske restaurant Souls flytter til kvarteret, og nu melder et nyt anerkendt spisested deres ankomst til den historiske bryggerigrund: Aamanns.

Adam Aamann åbner nemlig et madtempel i Carlsberg Byen med fokus på verdensklasse smørrebrød, som enten kan nydes som takeaway eller i restauranten, hvor der også vil være et surdejsbageri, en lille café og salg af hjemmelavede delikatessevarer.

”Det har længe været en drøm at samle smørrebrødsrestaurant, takeaway og bageri under ét tag med masser af plads til vores gastronomiske udfoldelser. Et sted hvor vi kan gå i dybden med alt fra surdej til syltede grøntsager og godt pålægshåndværk," fortæller CEO og stifter af Aamanns, Adam Aamann.

DEN FØRSTE RESTAURANT PÅ KILDEPLADSEN
Aamanns kommende madtempel åbner til sommer i Winge Hus, og bliver den første restaurant, der åbner på Kildepladsen i den østlige del af kvarteret.

"Vi kunne ikke have fundet en bedre spiller at åbne pladsen med end Aamanns. Når Kildepladsen åbner samtidig med Aamanns til sommer, bliver det et centralt mødested i Carlsberg Byen, hvor flere restauranter med udeservering og pladsen med sine træer, bænke og legeplads, kommer til at skabe masser af byliv,” siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Aamanns har modtaget stor anerkendelse for deres modernisering af det danske smørrebrød, og to af deres restauranter er Michelin-anbefalet i de nordiske lande i 2021.

Kona restaurant Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

På den gamle bryggerigrund keder smagsløgene sig aldrig. Her er det gode håndværk i centrum - ligesom det altid har været. Du kan blandt andet besøge Surt og få en af Europas bedste pizzaer, slå vejen forbi brunchfavoritten Cadence eller nyde udsøgt japansk-inspireret mad hos Kōnā, som en tidligere Noma-kok står bag. Se spisestederne i kvarteret

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet