Invitation: Kom til madfestival i Carlsberg Byen

22. august 2022
I anledning af madfestivalen Copenhagen Cooking inviterer Gasoline Grill og flere aktører til et stort event på Bryggernes Plads nu på lørdag, hvor du kan glæde dig til burgere, BBQ, pies og cocktails.

På lørdag d. 27. august fra kl. 11 løber Copenhagen State Fair af stablen på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen. Her har Gasoline Grill teamet op med Balderdash, Holy Smoke BQQ, The American Pie Company og BEC CPH, der sammen vil levere god stemning, masser af aktiviteter og autentisk velsmag, når der skal spises på amerikansk manér.

Copenhagen State Fair er en fortolkning af den klassiske amerikanske tradition og en hyldest til at samles om ikonisk amerikansk mad og drikke. Her vil være burgere, BBQ, pies og cocktails foruden aktiviteter for alle aldre hele dagen.

Børnene vil kunne få malet ansigtet helt efter eget hoved og uden beregning, bryggerhestene kigger forbi og hvem vil ikke gerne deltage i en konkurrence, hvor der skal kastes med pies?

Vi håber på at se dig på Bryggernes Plads på lørdag, og skulle du være bekymret for, at der kommer et par dryp, så vil der være overdækkede siddepladser på pladsen.

HVOR: På Bryggernes Plads foran Gasoline Grill
HVORNÅR: Lørdag d. 27. august fra kl. 11.00 til udsolgt

Kvarterets anmelderroste spisesteder -

Den gamle bryggerigrund rummer en hær af anmelderroste restauranter, der blandt andet tæller Cadence, Surt, Gasoline Grill og Aamanns: Genbo blot for at nævne nogle få, og du kan få et overblik over de anmelderroste spiseseder her Find inspiration til din næste madoplevelse

Se de sidste boligprojekter, der bliver sat til salg -

80 % af Københavns nye bykvarter står færdig, og i år er den sidste fase af udviklingen af Carlsberg Byen startet. Det betyder også, at de sidste boliger snart bliver sat til salg.

Se kommende projekter
Projektbolig København tagterrasse Nebelong Hus