Invitation: Kom til madfestival i Carlsberg Byen

25. august 2023
I anledning af madfestivalen Copenhagen Cooking inviterer Gasoline Grill og Holy Smoke BBQ til en hyggelig dag på Bryggernes Plads lørdag d. 26. august med blandt andet live-musik, ansigtsmaling og selvfølgelig autentisk amerikansk mad.

På lørdag d. 26. august er du inviteret til Copenhagen State Fair på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Festlighederne starter kl. 11, og her har Gasoline Grill teamet op med Holy Smoke BBQ, der sammen vil levere god stemning, flere aktiviteter og autentisk velsmag, når der skal spises på amerikansk manér.

Copenhagen State Fair er en fortolkning af den klassiske amerikanske tradition og en hyldest til at samles om ikonisk amerikansk mad og drikke, hvorfor du på lørdag kan sætte tænderne i burgere samt barbecue og slubre milkshakes, cocktails og øl. Der vil desuden være live jazzmusik på pladsen, mens børnene kan få malet ansigtet.

HVOR: På Bryggernes Plads foran Gasoline Grill
HVORNÅR: Lørdag d. 26. august fra kl. 11.00 til udsolgt

Kvarterets anmelderroste spisesteder -

Den gamle bryggerigrund rummer en hær af anmelderroste restauranter, der blandt andet tæller Cadence, Surt, Gasoline Grill og Aamanns: Genbo blot for at nævne nogle få, og du kan få et overblik over de anmelderroste spiseseder her. Find inspiration til din næste madoplevelse

Se de sidste boligprojekter, der bliver sat til salg -

80 % af Københavns nye bykvarter står færdig, og i år er den sidste fase af udviklingen af Carlsberg Byen startet. Det betyder også, at de sidste boliger snart bliver sat til salg.

Se kommende projekter
Projektbolig København tagterrasse Nebelong Hus