Gasoline Grill

Gasoline Grill er kåret til at være blandt verdens bedste burgere - og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Gasoline Grill er kendt i hele København for deres no nonsense-burgere, der efter bedste amerikanske forbillede er simpel med gode råvarer - og økologisk. Konceptet fungerer rigtigt godt, og særligt siden 2017, hvor Gasoline Grills burgere blev kåret som en af verdens 27 bedste burgere af amerikanske Bloomberg, har fanskaren været stor, voksende og trofast. 

Gasoline Grill er flyttet ind på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen i den ombyggede historiske Hammershus fra 1880-1881, der er tegnet af arkitekten Vilhelm Dahlerup, og som nu er byens lokale burgerbar, Gasoline Grills saftige burger og sprøde pomfritter kan nydes indenfor i deres flotte og industrielle lokaler eller udenfor på den åbne og hyggelige plads.

Adresse

Bryggernes Plads 1
1799 København V
Carlsberg Byen

Livet i og uden for bygningerne -

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter. Med baggrund i fire grundsten kommer Carlsberg Byen til at bestå af ti forskellige zoner, der hver især har forskellige formål og temaer.

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.