Gasoline Grill

Gasoline Grills burgere er kåret til at være blandt verdens bedste – og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Gasoline Grill er kendt i hele København for deres no nonsense-burgere, der efter bedste amerikanske forbillede er simpel med gode råvarer – og økologisk.

I 2017 blev Gasoline Grills burgere kåret som en af verdens 27 bedste burgere af amerikanske Bloomberg, og siden da har fanskaren været stor, voksende og trofast.

Gasoline Grill bor på livlige Bryggernes Plads – lige i hjertet af kvarteret – i det ombyggede, historiske Hammershus. Bygningen er helt tilbage fra 1880-1881 og blev oprindeligt brugt som kedelhus, og i dag som byens lokale burgerbar.

Gasoline Grills saftige burger og sprøde pomfritter kan nydes indenfor i deres flotte, rå og industrielle lokaler eller udenfor på den åbne og hyggelige plads.

Adresse

Bryggernes Plads 1
1799 København V
Carlsberg Byen

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere