Gasoline Grill

Gasoline Grill er kåret til at være blandt verdens bedste burgere - og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

BYENS BEDSTE BURGER: GASOLINE GRILL

Gasoline Grill er kendt i hele København for deres no nonsense-burgere, der efter bedste amerikanske forbillede er simpel med gode råvarer - og økologisk. Konceptet fungerer rigtigt godt, og særligt siden 2017, hvor Gasoline Grill's burgere blev kåret som en af verdens 27 bedste burgere af amerikanske Bloomberg, har fanskaren været stor, voksende og trofast. 

Gasoline Grill er flyttet ind på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen i en ombygget, historisk bygning fra 1880-1881, der er tegnet af arkitekten Vilhelm Dahlerup. Nu genopstår bygningen som byens lokale burgerbar og inviterer alle indenfor i deres flotte og industrielle lokaler.

Åbent hver dag fra kl. 11.00 til udsolgt.

Adresse

Bryggernes Plads 1
1799 København V.
Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret
Carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.