Gasoline Grill

Gasoline Grill er kåret til at være blandt verdens bedste burgere - og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Gasoline Grill er kendt i hele København for deres no nonsense-burgere, der efter bedste amerikanske forbillede er simpel med gode råvarer - og økologisk. Konceptet fungerer rigtigt godt, og særligt siden 2017, hvor Gasoline Grills burgere blev kåret som en af verdens 27 bedste burgere af amerikanske Bloomberg, har fanskaren været stor, voksende og trofast. 

Gasoline Grill bor på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen i det ombyggede, historiske Hammershus fra 1880-1881, der er tegnet af arkitekten Vilhelm Dahlerup, og som nu er byens lokale burgerbar.

Gasoline Grills saftige burger og sprøde pomfritter kan nydes indenfor i deres flotte og industrielle lokaler eller udenfor på den åbne og hyggelige plads.

Adresse

Bryggernes Plads 1
1799 København V
Carlsberg Byen

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet i Carlsberg Byen

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, burgerbar, roof top-restaurant, sublime surdejspizzaer, ølbar, japansk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere
Carlsberg byen