Nyt innovativt modebrand åbner i Carlsberg Byen

18. november 2022
Fashion tech-virksomheden HAASTRUP Copenhagen slår dørene op i designkollektivet Flaskehalsen på den gamle bryggerigrund med moderne, skræddersyede designs.
Handelsgaden Flaskehalsen i Carlsberg Byen er et samlingspunkt for livsstil og design, hvor stærke designbrands som møbel- og køkkenarkitekterne Stillark og den ikoniske møbelforretning Carl Hansen & Søn allerede nu bor - og nu slår endnu en designbutik dørene op: HAASTRUP Copenhagen.

Hos HAASTRUP Copenhagen får du skræddersyet tøj, designet til lige præcis dig og din kropstype. Alle stykker tøj er fremstillet i de lækreste tekstiler og produceret on-demand i Danmark, og den særlige fitting-teknologi gør det muligt at levere alle styles med meget korte leveringstider, hvis du har travlt.

Camilla Haastrup-Nielsen, der står bag tech- og modebrandet, glæder sig over, hvordan traditionelt, godt håndværk og moderne innovation er grundsten hos både dem og Carlsberg Byen:

"Vi glæder os meget til at blive en del af en by-i-byen med fokus på design og kreativitet, og Carlsberg Byens mix af smukke gamle bygninger og helt nye områder danner de perfekte rammer for vores virksomhed, hvor traditionelt håndværk møder teknologi og innovation. Du er meget velkommen til at komme forbi vores nye butik og snuse til, hvem vi er. I butikken kan du se vores styles, mærke på stofprøver og få taget mål til en uforpligtende prøvestyle."

Butikken åbner d. 21. november, hvor du helt gratis kan komme forbi, blive målt og få syet en gratis prøvestyle i demotekstil. Book tid her.

Stort velkommen til Carlsberg Byen!

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet