PP Møbler butik Bryggernes Plads

PP Møbler åbner flagship store på Bryggernes Plads

14. november 2022
I den historiske industribygning Lagerkælder 3 i Carlsberg Byen åbner det traditionsrige, familieejede snedkeri PP Møbler, der bl.a. er kendt for sin produktion af Wegner-møbler, nu sin første flagship store i anledning af virksomhedens 70-års jubilæum.
I den ikoniske Lagerkælder 3 med de 64 store guldbelagte skiver, som københavnerne i 2019 kårede som byens smukkeste byggeri, slår det lige så ikoniske danske møbelsnedkeri PP Møbler nu dørene op til sin første flagship store. Åbningen er den foreløbige kulmination på generationers udvikling af det familieejede snedkeri og sker i sammenhæng med virksomhedens 70-års jubilæum og grundlæggeren Ejnar Pedersens 100-års fødselsdag.

For Kasper Holst Pedersen, der er 3. generation og ejer og adm. direktør i PP Møbler, er åbningen af den nye butik derfor også et helt særligt øjeblik i den traditionsrige virksomhed:

”Vi glæder os meget til at slå dørene op i Carlsberg Byen og håber at kunne skabe en helt speciel oplevelse af dansk håndværk og design i verdensklasse med en butik, som er vores arv værdig, og som løfter det samlede kendskab til PP Møbler.”

”Det er et stort og historisk skridt for os, og det vil én gang for alle give vores hovedstad et sted, hvor vores særegne virke og arv kan udfoldes for et større publikum. Et ægte flagskib.”

En sans for traditionen og det gode håndværk

Gennem generationer har det gode håndværk været i centrum hos PP Møbler, ligesom det altid har været det på den gamle bryggerigrund, hvor den tidligere familieejede virksomhed Carlsberg også er blomstret gennem generationer. På samme vis har tradition, innovation, arv og identitet både historisk og i dag været grundsten i udviklingen af både PP Møbler og den gamle bryggerigrund.

PP Møbler flytter ind i Lagerkælder 3 med de guldbelagte skiver på facaden fra 1969, der er beliggende i hjertet af Carlsberg Byen og ud til den centrale Bryggernes Plads, og det et helt oplagt match for begge parter:

”PP Møbler er en ideel butik at få ind i Carlsberg Byen, og særligt i den fredede Lagerkælder 3 og på Bryggernes Plads. Vi glæder os til at byde PP Møbler velkommen og til at tilføje endnu flere ambitiøse erhvervsdrivende til bykvarteret,” lyder det fra Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Om åbningen af PP Møblers flagship store

PP Møblers nye flagship store åbner forventeligt i marts 2023, og bliver beliggende i Lagerkælder 3, i bunden af det populære Hotel Ottilia og lige om hjørnet fra Elefantporten, på Bryggernes Plads 11, 1799 København.

Besøg pp.dk for at se nærmere på de ikoniske møbler, du kan glæde dig til at se nærmere på, når den nye butik åbner i Carlsberg Byen.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen - 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og få overblik over, hvor du finder butikker, spisesteder, byrum og legepladser og meget mere. Klik dig rundt i kortet her

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her