Nyt showroom: Se det til åbent hus

10. marts 2023
På søndag d. 12. marts åbner dørene for første gang til Carlsberg Byens nye showroom for boliger.

Carlsberg Byens showroom for boliger har fået ny adresse. Showroomet er nemlig rykket fra den historiske Maskincentralen til Ny Carlsberg Vej 140, 1. sal – lige ved siden af den ikoniske Elefantporten – og på søndag d. 12. marts kan du komme til åbent hus og opleve de nye lokaler for første gang.

Dørene er som sædvanligt åbne fra kl. 12-14, og her står vores ejendomsmæglere klar til at byde dig velkommen indenfor i de nye lokaler, hvor du kan blive klogere på boligerne i kvarteret. Foruden at snakke med vores ejendomsmæglere kan du også se materialer heriblandt tilvalgskøkkener.

Sådan kommer du til åbent hus i det nye showroom

Adresse: Ny Carlsberg Vej 140, 1. sal
Tid: Hver søndag fra kl. 12-14
Parkering: Kommer du i bil, kan du let parkere i en af kvarterets mange parkeringskældre. Se mulighederne her.

Du er også mere end velkommen til at kontakte vores ejendomsmæglere på boligsalg@carlsbergbyen.dk.

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne

Få svar på de oftest stillede spørgsmål -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte til Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her